Žurnalo “Geras skonis” 2014 –ųjų metų žiemos numeris jau laukia skaitytojų !

Žurnalo “Geras skonis” 2014 –ųjų metų žiemos numeris jau laukia skaitytojų !

Žurnalo „Geras skonis” žiemos numeryje rasite:

„Numerio tema“ – gastronomijos milžinas, kuris žada pabusti su didžiuliu trenksmu. Kas buvo kalbama „50-ies geriausių pasaulio restoranų“ forume Niujorke? Kodėl geriausias pasaulio šefas René Redzepi keliavo į Meksiką? Ir... keli jaudinančių skonių receptai pagaminti meksikietiškuose namuose specialiai „Gero skonio“ skaitytojams.

„Gėrimų“ skiltyje smaguriaujama smagiomis porto vyno istorijomis. Ar žinojote, kad butelyje išlaikytą vintažinį ar Crusted stiliaus portą rekomenduojama patiekti ąsotyje? Kad jos Didenybės Anglijos karalienės garbei skiriami tostai dažniausiai sakomi keliant portą?
Na, o tiems, kurie domisi ekologija skirta intriguojanti ir išsami apžvalga apie gamtai palankų vyną.

„Dabar labiausiai norėčiau sterko su rabarbarais ir rudojo sviesto padažu“, – vienu atokvėpiu išberia virtuvės meistras Deivydas Praspaliauskas, paklaustas, koks patiekalas šią sekundę sužadintų didžiausią apetitą. Rubrikoje „Asmenybė“ šis talentingas, daugybę laurų Lietuvos ir tarptautiniuose kulinarijos konkursuose nuskynęs profesionalas dalinasi savo gyvenimo istorija ir skaniais eksperimentais virtuvėje.

Ir dar... Naujovės restoranų žiemos valgiaraščiuose. Žvaigždžių meniu. Pikantiškais potyriais pagardinta skonių kelionė kartu su Lietuvos gurmanų gildijos nariais. Daugybė galimybių, kurios šildo, padeda išsaugoti grožį, stiprina sveikatą ir pakelia nuotaiką...

Beje, ar nepamiršote? Jau pats laikas pagalvoti ir apie 2015 – uosius metus ir užsiprenumeruoti žurnalą „Geras skonis“– juk labai patogu, kai pasaulinės gastronomijos naujienos, mūsų atrinkti gomurį lepinantys receptai, garsiausių  kulinarijos meistrų patarimai patys ateina į namus.
Žurnalas „Geras skonis“ – tai miela dovana draugams, kolegoms ir sau!

Skaitome, uodžiame, ragaujame, mėgaujamės!


Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną