Vokietijos kompanijos prieskonių prezentacija Vilniuje

Vokietijos kompanijos prieskonių prezentacija Vilniuje

Restoranų, kavinių, viešbučių savininkams, gamybos vadovams, vyr. virėjams UAB „Spaisvilė“ organizuoja savo produkcijos pristatymą, kuris vyks š. m. lapkričio mėn. 26 d., 11 val. viešbutyje „Reval Hotel“ bare „Skybar“ (viršutinis aukštas), Konstitucijos pr. 20, Vilnius. (lapkričio mėn. 26 d., 11 val. viešbutyje „Reval Hotel“ Kaune ir lapkričio mėn. 27 d., 11 val. viešbutyje „Reval Inn“ Klaipėda).

Šis renginys skirtas viešbučių, restoranų, kavinių ir kitų maisto produktais prekiaujančių įmonių atstovams, kurie savo gamyboje nori naudoti kokybiškus prieskonius. UAB „Spaisvilė“ dirba tiek su restoranais ir kavinėmis, tiek ir su kulinarijos cechais bei maisto pramonės įmonėmis, kadangi aukštos kokybės prieskoniai yra paklausūs visose maitinimo sferose.

Šiame priėmime-pristatyme galėsite susipažinti su mūsų siūloma produkcija, gauti nemokamų prieskonių rinkinių pabandymams. Technologas iš Vokietijos pristatys prieskonių naudojimo galimybes, paaiškins taikymo būdus, pagamins patiekalų. Priėmimo metu pasivaišinsite užkandžiais ir gėrimais, taip pat vyks gaminamų patiekalų degustacija.

Maloniai kviečiame dalyvauti!

UAB „Spaisvilė“ savo veiklą Lietuvoje pradėjo prieš 7 metus. Mes platiname Vokietijos kompanijos „AVO“ produkciją Baltijos šalyse. Siūlome savo produkciją mėsos perdirbimo cechams, restoranams, kavinėms ir kitoms su maisto produktais dirbančioms įmonėms. Natūralus skonis, aukšta kokybė ir tolesnių vystymosi tendencijų nuojauta yra pagrindiniai mūsų siekių komponentai. Sistemingai, kartu su gamintoju savo klientams rengiame mokymus, naujų produktų pristatymus Lietuvoje, gamykloje Vokietijoje ar kitoje šalyje.

Štai keletas priežasčių, dėl ko turėtumėte rinktis mūsų siūlomą produkciją:
1. Siūlome platų kokybiškų produktų asortimentą.
2. Garantuojame gerą ir laiku atliekamą produktų pristatymą partneriams, informatyvumą ir paslaugumą.
3. Mokėjimo už paslaugas atidėjimas – iki 30 dienų.
4. Mūsų specialistai konsultuoja technologinio proceso klausimais.
5. Užsakovams marketingui skiriame 5-10 proc., atsižvelgiant į metinę apyvartą.
6. Pagal susitarimą remiame atskirus projektus.
7. Lanksti kainų sistema, greitas tiekimas.
8. Nuolat vykdome įvairias akcijas, taikome nuolaidas.
9. Užsakomų priekonių svoris neribotas.

Prieskonių mišiniai gaminami pagal DIN EN ISO 9001 standarto reikalavimus, integruota HACCP kokybės valdymo sistema, žaliavos smulkinamos įrengimais su šalčio sistema, kad išsaugotų 30 procentų didesnį žaliavų aromatingumą.

Siekdami derinti naujoves su patirtimi, į savo komandą subūrėme jaunus, kvalifikuotus, operatyviai dirbančius darbuotojus. Kadangi turime platų produktų asortimentą bei įdomių nestandartinių produktų, galime įtikti kiekvienam skoniui.

Pagarbiai,
UAB „Spaisvilė“ kolektyvas
Dėl registracijos kreiptis:
Audrius Malakas audrius.malakas@gmail.com

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną