Vilniuje po truputį tampa populiarūs šeimyniniai restoranai

Vilniuje po truputį tampa populiarūs šeimyniniai restoranai
Todėl svečiams siūlomi paprasti, bet toli gražu ne prasti patiekalai.

Yang Di baigė kulinarijos mokslus Pekine, domėjosi visos Kinijos virtuve. Kinija – neaprėpiamai didėlė šalis, o maistas kiekvienoje šalies provincijoje yra be galo skirtingas. Virtuvės šefas stengiasi restorane patiekiamu maistu reprezentuoti visos Kinijos etninės virtuvės ypatumus ir skirtumus, todėl į meniu įtrauktas maistas iš daugelio šalies regionų.

Prieš atidarymą restoranas buvo atnaujintas – perdarytas beveik visas interjeras, sukurtos naujos erdvės. Dabar čia galima rengti banketus beveik trisdešimtčiai žmonių. Restorane taip pat įdiegta VIP kortelė lojaliems klientams. Jos turėtojams taikoma 15% nuolaida, o sukaupus 500 litų – laukia staigmena.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną