Vilniuje atidarytas naujos koncepcijos Verkių turgus

Vilniuje atidarytas naujos koncepcijos Verkių turgus

Vilniuje, atidaryta naujos koncepcijos prekyvietė, kuri savo įranga prilygsta parduotuvei, o kainomis ir galimybe ragauti bei derėtis – turgui. Naujoji Verkių turgumi pavadinta maisto produktų prekyvietė įsikūrė Verkių g. 29, netoli išparduotuvių centro. Turgus veikia 7 dienas per savaitę nuo 8 iki 20 val.

Prekyvietė įsikūrusi po stogu, todėl pirkėjai gali apsipirkti netrukdomi šalčio, lietaus ar sniego. Žalios mėsos skyriuje pirkėjams siūlomas asortimentas nuo įprastos kiaulienos, jautienos, veršienos bei vištienos iki triušienos, žvėrienos ir net egzotiškos stručių mėsos. Žuvies skyrius įrengtas stiklu atskirtoje patalpoje ir aprūpintas modernia vėdinimo sistema, neleidžiančia plisti specifiniam žuvies kvapui visoje prekyvietės erdvėje.

Duonos ir konditerijos skyriuje galima rasti ekologiškų ir išskirtinių produktų. Tokių kaip mažųjų Lietuvos kepyklų gaminių, gruziniškos duonos, turguje veikia ir nedidelė kepyklėlė.

Pieno produktais turguje prekiauja Vilniaus, Kauno, Marijampolės apskrities pieno kooperatyvai ir bendrovės, siūlantys pirkėjams įvairaus riebumo pieno, grietinės, sūrių bei kt. gaminius.

Daržovės ir vaisiai turguje pardavinėjami tiek iš Lietuvos augintojų, tiek importuoti iš užsienio.

Pasak Verkių turgaus operatorės - bendrovės „Agricola“ – direktorės Vilmos Borkertaitės, „Ateityje turime planų išplėsti turgų naujomis produktų kategorijomis bei padėti pardavėjams pristatyti pirkėjams savo produktų kilmę, gamybos procesus. Čia patogu atvažiuoti, nemokamai pasistatyti automobilį, apsipirkti ir netgi praleisti laisvalaikį su šeima“, - sakė Vilma Borkertaitė.

MENIU.LT informacija
Nuotraukos: Ogmios miestas

2010 11 20

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną