Vilniuje atidaromas lietuviško, naminio maisto tradicijas puoselėsiantis restoranas „Seklyčia“

Vilniuje lapkričio 19 dieną atidaromas lietuviško maisto restoranas „Seklyčia“. Restoranas, įsikūręs Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje (Vcup), siūlys lankytojams ragauti maistą, kurio skonis lyg pagaminto namuose.

„Geras lyg namuose ruošto maisto skonis yra ne tik puikių virėjų nuopelnas. Daug dėmesio skiriame maisto produktams. Mėsa ir daržoves iš kurių gaminami patiekalai yra perkami tiesiogiai iš Lietuvos ūkininkų, kurie juos ir užaugina. Todėl maistas yra sveikesnis, natūralesnis ir skanesnis bei jame daugiau meilės“, – teigė restorano seklyčia marketingo vadovė Laima Kazlauskaitė.

Atidarymo vakarą svečių laukia staigmenos. Visi aplankiusieji naująjį restoraną bus vaišinami taure rūšinio vyno. Vakare bus pristatomos pramogos vyksiančios restorane, o jų bus nemažai: gyvo garso koncertai, intelektualūs žaidimai ir galimybė lankytojams patiems pasigaminti patiekalą pagal autentišką lietuvių liaudies receptą.

Restorano pavadinimas „Seklyčia“ pasirinktas neatsitiktinai, jo aplinkoje kuriamas šiuolaikinės seklyčios įvaizdis. Seklyčia, tai lietuvių valstiečių tradicinio gyvenamojo namo patalpa, kurioje buvo priimami svečiai, piršliai, švenčiamos vestuvės, krikštynos. Restoranas sieks išlaikyti lietuvišką estetiką tiek savo aplinkoje, tiek maisto patiekime.

Restorane bus galima paragauti ir tradicinės europietiškos virtuvės patiekalų. O atidarymo proga visą mėnesį lankytojams kava Lavazza nekainuos net lito.

Restorano „Seklyčia“ lankytojus penktadieniais lepins žuvies diena. Visiems užsisakiusiems žuvies patiekalą bus suteikiama 30 proc. nuolaida ir pateikiama balto rūšinio vyno taurė.

Restorano „Seklyčia“ informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną