„Vilniaus vartų“ restoranas „Avenue“ kviečia į naujų patiekalų degustacijas (Vilnius)

„Vilniaus vartų“ restoranas „Avenue“ kviečia į naujų patiekalų degustacijas (Vilnius)

Artėjant šaltajam metų sezonui, ilgėjant ir vėstant vakarams, „Avenue“ restorano virtuvės meistras Mantas Gura kviečia visus tikro, šviežio ir skanaus maisto mėgėjus atrasti naują vakaro meniu valgiaraštį. Sudarant naująjį vakaro meniu didžiausias dėmesys buvo skiriamas produktų kokybei, skonio harmonijai ir pateikimo grožiui – juk valgant ne tik skonio receptoriai turi būti pamaloninti, bet ir estetiškai pateiktas patiekalas maloniai džiuginti akį. Tik tada galima pajusti sotumo ir pasitenkinimo valgiu jausmą. Būtent todėl siekiame, kad patiekalai būtų pagaminti pagal sveikos mitybos piramidę, išlaikytų kuo daugiau vitaminų, baltymų ir mikroelementų. Ypatingą dėmesį skiriame patiekalų įvairovei, ieškome naujų ir netikėtų skonių derinių, gaminame specialius padažus, kad kiekvienas lankytojas atrastų tai, ko ieškojo.

Kaip jums skamba – vištienos filė su melionu ir sezamo sėklomis, patiekiama su česnakiniu padažu, arba lietiniai su špinatais ir sūriu baltojo vyno padaže... O gal Jums apetitą žadina jūrų gėrybių ir agurkų sriuba su duonos skrebučiu? Įdomu, tiesa? Ir tai tik keletas naujienų, kurias paskanauti kviečiame visus restorano svečius. Reikia palepinti skrandį. Juk ne vienas pritaria, jog kokybiškas, šviežias ir skanus maistas mums sukelia teigiamas emocijas, todėl leiskite sau pasimėgauti mažais kulinariniais šedevrais restorane „Avenue“.

Paprasto naminio maisto mėgėjams pasiūlysime naminių barščių su bulvių koše, keptą bulvę su lupena ir namine silke bei bulvinių blynų su grietinės ir žolelių padažu. Ar dar prisimenate viščiuką „Tabaka“? Mūsų restorane jis patiekiamas keptas meduje su balzamiko kremu. Juk nauja – tai pamiršta sena. Smaližius pamaloninsime traškiomis lietinių lazdelėmis su ledais ir karameliniu padažu, o nustebinsime vaisių užkepėlėmis su traškia plutele ir vaniliniais ledais bei gervuogių ir šampano šarlote.

Ieškantiems išskirtinumo galime pasiūlyti paragauti tik „Avenue“ restorano virėjų rankomis gaminamo ypatingo sūrių rinkinio su džiovintais pomidorais, riešutais, įvairiomis žolelėmis. Tokio patiekalo tikrai niekur kitur nerasite!

Tačiau bene didžiausia ir ypatingiausia dovana „Avenue“ restorano lankytojų laukia nuo rugsėjo 29 iki spalio 5 d. Tai 12 patiekalų degustacinis meniu nuo užkandžių, salotų, sriubų, karštųjų patiekalų iki desertų. Degustacijos vyks visą savaitę, kiekvieną vakarą, nuo 16 iki 24 valandos, bus pateikiami skirtingi patiekalai. Galėsite išsirinkti 5 patiekalus ir jų paskanauti, nes vienos degustacijos kaina dviem žmonėms – tik 60 Lt! Kiekvienas patiekalas bus patiekiamas atskirai, į vieną indą pietaujantys galės įsidėti norimą patiekalo kiekį. Kitas patiekalas bus patiekiamas tik tada, kai visi suvalgys pirmąjį. Tokiu būdu Jūs paragausite kelių patiekalų iš karto ir dar išsamiau susipažinsite su naujuoju vakaro meniu.

Siekiame, kad maistas taptų svarbi Jūsų socialinio gyvenimo dalis: pusryčiaudami, pietaudami ar vakarieniaudami restorane bendraukite su šeima, draugais, artimaisiais, kolegomis, bičiuliais. Tegu „Avenue“ tampa vieta, į kurią visada norėtųsi sugrįžti ir pabūti tarp savų...

Staliukų rezervacija tel. (8 5) 2421050.

Daugiau apie restoraną>>

„Avenue“ informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną