Vieta, kur nereikia rinktis sveikai ar skaniai

Vieta, kur nereikia rinktis sveikai ar skaniai

Ko gero, puikiai žinote jausmą, kuomet po sočių pietų užuot pasikrovus energijos (ką ir turi daryti maistas), taip reikalingos likusiai darbo dienai, apima tingulys ir mieguistumas. „Kūno kultūros“ misija – pietaujančius bei skubančius išsinešti maistą su savimi įkrauti skaniai ir sveika energija veikti pamaitinti pietaujančius, ar skubančius išsinešti maistą su savimi. Kavinės meniu sukurtas bendradarbiaujant su dietologais, tad patiekaluose ne tik subalansuotos maistinės ir energinės vertės, bet ir pasiektas pagrindinių patiekalų ir garnyrų sudėtinių dalių tarpusavio suderinamumas. Subalansuotos virtuvės idėjų autoriai pasirūpino, kad skirtingą mitybos būdą propaguojantys žmonės pietaudami turėtų galimybę pasirinkti jų poreikiams subalansuotą maistą.

Kasdien kavinės svečiams siūlomi trys pagrindiniai patiekalai (mėsos, žuvies ir vegetariškas), du garnyrai (lengvesnis ir sotesnis) bei šviežių daržovių salotos, sriuba – pasirinktinai. Neapsigaukite manydami, kad tai dar viena nuobodi dienos pietų vieta, patiekalai čia gaminami su įkvėpimu ir meile kokybiškai virtuvei: jūros ešerys su apelsinų glajumi, marokietiškas jautienos troškinys, batatų ir salierų piurė, vegetariškas batatų ir pupelių čili troškinys, špinatų ir fetos pyragas, azijietiškas jautienos iešmainis su riešutų padažu – pripažinkit, tokie patiekalai tikrai įkvepia pradėti maitintis sveikai.

Pagrindiniai kavinės „Kūno kultūra“ kūrybos įkvėpimo šaltiniai: kelionės, hedonizmas (hedonizmas – etikos teorija, teigianti, kad malonumas yra svarbiausias dalykas, vienintelis gėris ir galutinis žmonijos tikslas) ir dietologijos bei mitybos mokslas. Tokia filosofija įpareigoja ir itin rūpestingai atrinkti aukščiausios kokybės produktus. Atnaujinant meniu, įtraukiamos sezoninės žaliavos, neretai receptus įkvepia ir jos.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną