Viešbutis „Gabija“ laukia tikro skonio vertintojų (Palanga)

Viešbutis „Gabija“ laukia tikro skonio vertintojų (Palanga)

Modernus viešbutis didžiausiame Lietuvos kurorte „Gabija“ per trumpą laiką tapo patrauklus svečiams dėl siūlomos paslaugų įvairovės, aukštos aptarnavimo kokybės, puikios virtuvės ir išskirtinio dėmesio kiekvienam svečiui.

Tylioje Botanikos parko kaiminystėje esančiame viešbutyje svečiai gali ne tik mėgautis ramiu ir saugiu poilsiu, gėrėtis nuostabiais gamtos vaizdais, bet dar ir ragauti vynų bei mėgautis gurmaniškais patiekalais.

Jau tapo gražia tradicija, kiekvieną mėnesį rengti temines degustacijas, kurių tikslas – pristatyti vynus iš skirtingų pasaulio vyninių. Restoranas didžiąją dalį ispaniškų vynų importuoja pats. „Gabija“ net pačiam išrankiausiam skoniui tikrai turės ką pasiūlyti, vynų čia apie 200 skirtingų
rūšių. Taigi, turint tokį platų vynų asortimentą, natūraliai kilo noras juos plačiau pristatyti, juos paragauti, sužinoti daugiau, o galbūt net įsigyti už gerą kainą. Virtuvės šefė Vilma Saulienė kas mėnesį, atsižvelgiant į sezoną, šaltesniu metų laiku – žvėriena, šiltesniu – lengvesni patiekalai, prie atitinkamų vynų pasiūlo patiekalus. Puikus oras, pušynas, jauki aplinka, vynai iš viso pasaulio ir gardūs patiekalai… Vargu ar galima atsispirti…

Gegužės 9 d. 19 val. restoranas „Gabija“ visus gero vyno ir gurmaniškų patiekalų vertintojus kviečia į prabangią vakarienę. Jums bus patiekti išradingai paruošti patiekalai iš laukinių paukščių bei prie jų derantys vynai, kuriuos pristatys vynų žinovas p. Jurgis Šliogeris. Beje, pirmąjį vasaros mėnesį, birželio pradžioje restoranas ruošia naują sezono valgiaraštį.

Renginio programa:
18.30 - 19.00 val. renkasi svečiai
Nuo 19.00 val. – degustacija
Pertraukose skambės gyvai atliekama muzika.
Apranga: kokteilinė
Kaina: 95Lt asmeniui

Vakarienės meniu
* Šaltas užkandis
Laukinės anties salotos su figomis, pagardintos imbiero – balzamiko padažu
* Karštas užkandis
Fazano terinas su arbūzo – meliono sluoksniuočiu ir parmezano paplotėliu
* Karštas patiekalas
Kepta putpelė su kaštainiu piurė, karamelizuota kriauše bei kinkanų padažu
* Desertas
„Paukšciu pieno“ desertas su šviežiomis braškėmis bei šampano skonio drebučiais

Jei Jums ar Jūsų svečiams bus reikalingas apgyvendinimas, viešbutis „Gabija“ mielai pasiūlys ypatinga nakvynės kainą. Dvivietis kambarys tik 205Lt su pusryčiais ir sveikatingumo centro malonumais.

Daugiau apie „Gabiją“>>

Raminta Skripkaitė
Nuotraukos: viešbučio „Gabija“

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną