Vertinantiems išskirtinumą – laiko patikrinti receptai

Vertinantiems išskirtinumą – laiko patikrinti receptai

Vertinantiems išskirtinumą – laiko patikrinti receptai

Imbiero, kaip tonizuojančio, priešuždegiminio preparato istorija prasidėjo daugiau nei prieš 2000 metų. Dabar, įvairiose formose, imbieras naudojamas apetitui gerinti ar virškinimui sutrikus, peršalimo simptomus įveikti ar migreną palengvinti. Žengęs antrą žingsnelį šis šakniastiebis atsidūrė mūsų virtuvėse, suradęs savo vietą kulinarijoje ir gėrimų gamyboje.

Gurmanai, ieškantys išskirtinio aromato ir subtilaus skonio gėrimų gali rinktis ne tik imbierinį vyną bet ir ekologišką imbierinį alų. O ieškantiems unikalių prieskonių ir vaisių derinių, atradimu taps ekologiškas nealkoholinis vaisių ir uogų punšas.   

Sprendimas kiekvienam skoniui ir progai

Prieš beveik 300 metų iš imbiero ir razinų pradėjus gaminti imbierinį vyną, nedaug kas pasikeitė. Skirtumas tas, jog dabar galima pasirinkti ar ragauti bet kokį prieinamą gėrimą, ar pasirinkti ekologiškus, griežtais sertifikatais įvertintus, atsakingai pagamintus gaminius.

Ekologiškus nealkoholinius gėrimus ir imbierinius vynus vertinantys, natūralų skonį, ras anglų firmos „Rochester“ gėrimų asortimente. „Rochester“ gėrimai pagaminti tik iš ekologiškų produktų, atitinkančių aukščiausius ES standartus. Dėl daugelio „Rochester“ gėrimų sudėtyje esančio imbiero sulčių ir prieskonių derinių, jų poveikis stulbinančiai panašus į alkoholinių gėrimų, kavos, juodos bei žalios arbatos tonizuojantį ir nuotaiką pakeliantį poveikį. „Rochester“ sudėtyje nėra alkoholio, kofeino, tinka besilaukiančioms, vairuojant ar nevartojantiems alkoholio.

Nealkoholinis imbierinis vynas „Rochester Ginger“ – švelnaus, švaraus ir šiek tiek deginančio skonio gėrimas. Dėl didesnės tonizuojančio imbiero koncentracijos, juokaujama, kad šis vynas smogia kaip du įniršę mulai.

Imbierinis vynas, pagal seną Jamaikos receptą – „Rochester Dark Ginger“

Gaminamas iš geriausio Jamaikos tamsiojo imbiero ir gryno cukranendrių cukraus bei karamelės. Šiek tiek saldesnis ir švelnesnis už „Rochester Ginger“ ir suteikia šildantį pojūtį. Sakoma, kad tik Ročesterio tamsusis imbieras gali pasiekti tokias skonio kerteles, kokių kiti gėrimai nepaliečia.

„Rochester Ginger“   ir „Rochester Dark Ginger“ patiekite kambario temperatūros. Galima maišyti į kokteilius.

Ekologiškas nealkoholinis vaisių ir uogų punšas – „Rochester Organic Berry Punch“

Šio aromatingo punšo sudėtyje tonizuojančių ekologiškų šeivamedžių uogų, juodųjų serbentų, obuolių, cinamono, muskatų, gvazdikėlių ir apelsinų aromatų. Gėrimas pilnai paruoštas, tereikia pašildyti ir mėgautis šaltais žiemos vakarais.

„Rochester“ ir kitus nealkoholinius ekologiškus gėrimus, tokius, kaip ekologiški šampanai ir vynai, atstovauja UAB „Damodara“. Plačiau apie gurmaniškų gėrimų asortimentą sužinoti galite -  www.damodara.lt , tel. 8 528 20337 arba 2010 m. lapkričio 4 - 6d. BALTSHOP.BALHOTEL.BALTGASTRO 2010, Lietuvos parodų centre LITEXPO, 5 salėje, stende Nr. D15, tuo pačiu galėsite ir padegustuoti gėrimus.


Nuotraukos: www.damodara.lt

2010 11 03

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną