Uogų brownis

Uogų brownis

INGREDIENTAI

Pyragui:
1 puodelio migdolų pieno
1 valg. š. obuolių acto
¾ puodelio rudojo arba kokoso cukraus
⅓ puodelio skysto kokoso aliejaus
1 puodelio pilno grūdo kvietinių miltų
⅓ puodelio kakavos
½ arbt. š. valgomosios sodos
¼ arbt. š. druskos
250 g šaldytų uogų

Glajui:
2 valg. š. kakavos
30 g kokoso aliejaus

GAMINIMAS
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Skirtinguose induose sumaišykite skystus ir sausus ingredientus.
2. Sujunkite juos. Tešla turėtų būti puri ir lengva, kaip suflė.
3. Perdėkite tešlą į paruoštą formą ir kepkite 30 minučių.
4. Ištraukite brownie iš orkaitės ir leiskite atvėsti 10 – 15 minučių.
5. Kol vėsta pagaminkite glajų. Puode įkaitinkite vandenį, ant viršaus dėkite indą su kokoso aliejumi ir kakava. Nuolatos maišykite ir gautą glajų iškart pilkite ant atvėsusių brownių.

Kas Tas Avokadas

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną