Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„The Dubliner“ lankytojus vilioja naujienomis ir staigmenomis (Vilnius)

2009-03-03
Paskelbk savo straipsnį

Senamiestyje, prie Dominikonų bažnyčios, sėkmingai veikiančiame bare-restorane „The Dubliner“, ne tik buvo atnaujintas valgiaraštis, bet ir paruoštos kelios staigmenos lankytojams.

Ar girdėjote apie greituosius pasimatymus? Tikriausiai matėte, kaip tai vyksta filmuose – užsienyje jie labai populiarūs. Šia idėja susidomėjo bei ją įgyvendino ir „The Dubliner“ šeimininkai (plačiau apie tai skaitykite www.dubliner.lt).

Kovo 6 dieną „The Dubliner“ organizuojamas renginys, skirtas pagerbti moteris, t. y. kovo 8-osios proga. Baro svečius linksmins bei šokdins didžėjų komanda, o barmenai lankytojus stebins gėrimu gausa.

„The Dubliner“ baro-restorano vadovė pasakoja, kad, atnaujinus valgiaraštį, jame atsirado daugiau lietuviškos virtuvės patiekalų – sočių ir skanių, kokius visi mėgsta: „Vienos populiariausių dabar yra Cezario salotos su vištiena. Taip pat mūsų svečiai spėjo pamėgti karštas jautienos salotas (jautienos išpjovos gabalėliai troškinami raudonajame vyne, pateikiami su salotų lapais, agurkais, pomidorais ir paprikomis). Atsirado ir silkė su karštomis bulvėmis bei šviežiais pomidorais, tradicinių bulvinių blynų su grietine ir spirgučiais. Kadangi mūsų tautiečiai labai mėgsta koldūnus, juos siūlome arba virtus ir pagardintus grietine bei spirgučiais, arba užkeptus su sūriu ir grietinės padažu. Taip pat paįvairinome spagečių pasirinkimą – dabar siūlome paragauti gardžių „Bolonaise“ spagečių su itališku maltos jautienos bei pomidorų padažu, taip pat makaronų su vištiena, lašiša bei krevetėmis arba su voveraitėmis ir šonine. Taigi nuo šiol laukiame ir visų lietuviškos virtuvės mėgėjų.“

Smaližiams irgi verta apsilankyti. Bare-restorane galima paskanauti karšto šokolado su lazdynų riešutais arba naujo deserto – morkų pyrago su vaniliniu padažu. „The Dubliner“ studentams siūlo 0,5 litro „Utenos“ alaus tik už 4,5 Lt. Specialus pasiūlymas poroms – maža sidro taurė bei pusės litro alaus bokalas tik už 9 Lt.

Daugiau apie barą-restoraną>>

Elena Germanovič
Nuotraukos: „The Dubliner“ archyvo