Švenčių belaukiant, idėjos iš geriausių Lietuvos šefų

Švenčių belaukiant, idėjos iš geriausių Lietuvos šefų

Iš AB „Kauno Grūdai“ šventėms pasiūlytų miltų pyragams bei miltų mielinei tešlai kepsime, o po to skanausime šventinius kalėdinius  pyragus.

UAB „Reaton“ naujienos – Baltijos jūros rūkyta menkės filė bei miško grybų rinkinys aliejuje. Skanausime perlinę vištieną bei  kietąjį sūrį „Gran Moravia“, brandintą Italijoje.

Gurmanišką patiekalą šventėms pasiūlysime iš UAB „Baltic Larus“ triušienos kumpelio be kaulo.
Vištienos sluoksniuotį iš AB „Vilniaus Paukštynas“ plonintos vištienos filė gardinsime kreivabudžių kremu bei grikių „sponc“.

„Bonduelle“ pristatys rudens-žiemos meniu hitą - tris naujus produktus: „Pjaustytą pastarnoką“, „Pastarnoko ir plokščiųjų pupelių mišinį“ bei „Morkų ir pastarnokų duetą“. Stambiai ypatingu būdu pjaustytos daržovės yra tarsi paruoštos namuose. Ypatinga visų trijų mišinių sudėtinė dalis yra Pastarnokas - turi išskirtinį, lengvai salsvą skonį, išvaizda primena petražoles, o savo konsistencija yra panašus į bulves. Puikus priedas prie kepsnių.

Užkandžiams ir patiekalams pikantiškumo suteiks UAB „Unilever Lietuva distribucija“ pagardai padažams.
Patiekalus skaninsime „Santa Maria“ naujais prieskonių mišiniais - „Amerikan Cajun“, „Umami“, „Smoky BBQ“.
Šventinį desertą gardinsime  „Dansukker“ aukščiausios kokybės cukraus produktais.

Išskirtinį dėmesį skirianti naujausiai madai UAB „Sangaida“ pasiūlys skoningą ir elegancija dvelkiančią šventinę serviruotę.

UAB „Jokado projektai“ pristatys individualaus įvaizdžio kūrybos galimybes, padėsiančias įgyvendinti Jūsų svajones ir išsiskirti iš daugumos.

UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ pasiūlys aukštos kokybės „Hallde“ pjaustytuvą-smulkintuvą, kuris puikiai tinka maltos mėsos, žuvies, daržovių, migdolų, aguonų, sūrio ir padažų gamybai. Dėl didelio pjaustymo greičio produktai smulkinami trumpiau ir jų temperatūra nepakyla. „Hallde“  pjaustytuvas-smulkintuvas - nepamainoma pagalba ruošiant Kalėdų stalą.

UAB „Manjana“, profesionalių švaros sprendimų ir priemonių tiekėja, pristatys naują, efektyvią bei ekonomišką indų plovimo priemonę, kuri artimiausiu metu atras vietą kiekvienoje virtuvėje. Renginio dalyviai turės galimybę išbandyti veiksmingą, neutralią, patogiai dozuojamą,  paruoštą naudoti priemonę, leidžiančią taupyti ne tik laiką, bet ir biudžetą.
Renginio metu gamins virtuvės šefai: Aldona Gečienė, restoranas „Imperial by California Gourmet“; Darius Dabrovolskas, restoranas Chef2 Food House; Justinas Kapkovičius; Tomas Rimydis; Honorata Lyndo, restoranas „Neringa“; Arūnas Stoškus, „Restoranų grupė Fortas“; Olga Medveckaja, Maxima LT; Tomas Meištininkas ir Mantas Petraitis, restoranas „Siesta“; Aida Matulevičiūtė, „HBH restoranas“.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 20 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba tel. 8 615 67405

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną