Sveikas maistas – mada, prabanga ar būtinybė?

Sveikas maistas – mada, prabanga ar būtinybė?

Kad žmogus būtų sveikas, jis turi valgyti kokybišką maistą. Kokius produktus pasirinksime, kaip ruošime maistą – visa tai nulems mūsų savijautą bei darbingumą.
Bet ar visada tai, kas sveika, yra skanu?
Ką daryti, kad restoranų valgiaraščiuose siūlomi patiekalai būtų sveikesni?

Padiskutuoti apie tai Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia į prezentaciją, kuri vyks 2008 m. rugsėjo 21 d., 11 val., viešbutyje „Reval Hotel Neris“ (K. Donelaičio g. 27, Kaunas).

Prezentacijos tema: „Sveikas maistas – mada, prabanga ar būtinybė?“

Savo sveiko maisto koncepcijas pristatys TV3 kulinarinės laidos „Iki pergalės! Virėjų kovos“ „auksinio peilio“ sergėtojai Janina Galubavičienė, Miroslav Styčinskij ir Linas Samėnas.

Patiekalus gamins pretendentai į „auksinio peilio“ sergėtojus Ruslan Bolgov, Sergej Borovych, Halina Višnevskaja (viešbučio „Conti“ restorano gamybos vadovė), Tomas Rimydis (viešbučio „Hotel Reval Neris“ restorano gamybos vadovas), Dalius Dzenkauskas (restorano „Pompėja“ gamybos vadovas).

Į pagalbą pasitelksime sveiko maisto ekspertę gydytoją-dietologę Editą Gavelienę.

Kviečiame dalyvauti „Sveiko patiekalo“ konkurse!
Siųskite savo mėgstamus sveiko patiekalo receptus el. paštu info@lrvvk.lt.
Renginio metu juos įvertins ir geriausius apdovanos p. Edita Gavelienė. Ji mielai atsakys ir į Jums rūpimus klausimus, kuriuos taip pat galite siųsti el. paštu info @lrvvk.lt.

Renginyje dalyvaus šios kompanijos: „Reaton“, „Santa Maria“, „Nestle“, „Danisco Sugar Kėdainiai“, „Farm Frites“, „Bonduelle“, „Dasita“, „Sangaida“, „Kemitek“, „Neo“, „Vilniaus duona“, „Unilever“, „Kaišiadorių paukštynas“.

Registracija ir informacija tel. (8 5) 2723171, 8 618 35070 arba el. paštu info@lrvvk.lt

LRVVKA ir Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną