Šveicarijoje atidarytas restoranas, kurio tema – skaičius 7

Šveicarijoje atidarytas restoranas, kurio tema  – skaičius 7

Šią vasarą Šveicarijoje virtuvės šefas Ivo Adam atidarė neįprastą restoraną, kurio tema – skaičius 7.

Šį skaičių Ivo Adam mėgo nuo pat vaikystės. Nieko nuostabaus, juk jis gimė 1977 metais. Askono mieste atidarytas naujasis restoranas lankytojus stebina savo valgiaraščiu, kuriame viskas susiję su skaičiumi 7! Virtuvės šefas sugalvojo patiekti net 7 spalvų sušius, 7 rūšių daržovių salotas, 7 rūšių makaronus bei ryžius, 7 rūšių žuvies bei 7 mėsos patiekalus, 7 desertus ir 7 rūšių ledus.

Vienintelė išimtis – vyno rūsys. Jame jau seniai ne septynių ar septyniasdešimt septynių rūšių vynai, o net 160-ies, iš kurių beveik pusė – vietiniai.

Pastato atmosfera taip pat nepriekaištinga ir originali, kaip ir virtuvė. Restorane viskas sužadina ne tik apetitą, bet ir fantaziją: sienos dekoruotos medžio gabalėliais, dizainerių kurti baldai ir nestandartiškai patiekiami patiekalai. Iš plačios terasos atsiveria pasakiški vaizdai į miestą ir Verbano ežerą. Per 31 savo gyvenimo metus Ivo Adam spėjo gauti daugybę apdovanojimų ir keletą kartų laimėjo tarptautiniuose kulinariniuose konkursuose.

Parengė Raminta Skripkaitė
Šaltinis: http://travel.newsru.com
Nuotraukos: nilsen.ru; http://travel.newsru.com
Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną