Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„Soupcafe“ - nauja sriubų kavinė sostinėje (Vilnius)

2010-04-06
Paskelbk savo straipsnį

Sausio 25 dieną sostinėje, J. Basanavičiaus g. 22/Algirdo g. 2 duris atvėrė nauja sriubų kavinė „Soupcafe“. Vis daugiau žmonių mina šios kavinės slenkstį. Kas gi juos vilioja? Žinoma, gardžios sriubos – ir ne tik...

Modernus interjeras

„Soupcafe“ įsikūrusi cokoliniame aukšte, todėl nusileidžiame laiptais žemyn. Atvėrus duris, džiugina modernus interjeras – šeimininkų fantazijos ir darbo vaisius. Kavinė nedidelė, 20 vietų, tačiau jauki. Čia karaliauja bordinė spalva, sienose įrengtos nišos, kurios pritraukia žvilgsnį. „Soupcafe“ dirba nuo pusės vienuoliktos iki penktos popiet, todėl čia laukiami tie, kurie nori papietauti ar dar nespėjo papusryčiauti.

Kiekvieną dieną – keturios naujos sriubos

Kalbamės su „Soupcafe“ direktoriumi Skirmantu Tomkevičiumi: „Kavinės svečiams siūlome kokybišką ir skanų maistą, kurį kitaip vadiname protingu maistu. Kasdien rasite 4 skirtingas sriubas: su žuvimi, mėsa, paukštiena bei kreminę daržovių. Priklausomai nuo to, kiek esate išalkę ar nuo kompanijos dydžio galite rinktis iš keturių sriubų dydžių. Pastebėjome, kad dauguma svečių renkasi vidutinę porciją, kuri kainuoja 7,5 Lt. Prie sriubų siūlome užsisakyti quiche lorainne - pyragą su įvairiais įdarais: krevetėmis, vištiena, kumpiu, žuvimi. Šie pyragai populiarus Šiaurės Prancūzijoje, juos jau spėjo pamėgti ir mūsų lankytojai. Apart sriubos, galite pasistiprinti sumuštiniu ar lietiniais. Siūlome įvairius kompleksų variantus, todėl išsirinks kiekvienas. Papietauti galite labai greitai – vos per 15 minučių.“

Gardūs konditeriniai gaminiai

Kiekvieną dieną kavinėje rasite dienos tortą. Iš tikrųjų, jie tiesiog tirpsta burnoje. Jei planuojate šventę namuose ar biure, arba tiesiog norite nudžiuginti artimuosius, tortą galite užsisakyti iš anksto. S.Tomkevičius tikina, jog šių gardėsių gali užsisakyti ir kavinės, barai, nes Šiaurės miestelyje įsikūręs cechas yra nemažų pajėgumų. Šiuo metu jame ne tik gaminamas maistas i „Soupcafe“, bet taip pat ruošiami desertai, tortai, sumuštiniai ir kiti kulinariniai gaminiai dar aštuonioms Vilniaus ir Kauno kavinėms. Taip pat, iš cecho išvažiuoja ir dienos pietūs į aplinkinius ofisus.

Šventės ir išvežamieji maitinimai

Kavinėje galite surengti šventę (pobūvį, furšetą) iki 30 žmonių. Tuo tarpu jei nuspręsite namuose, sodyboje ar kitoje vietoje rengiamą vakarėlį paįvairinti išskirtinėmis siurbomis - „Soupcafe“ padės įgyvendinti šią idėją. Į Jūsų norimą vietą jie pristatys gardžią sriubą, kuria galės pasistiprinti vakarėlio dalyviai. Daugeliui galėtų pasirodyti, kad sriuba – nerimtas patiekalas, tačiau ir sriubų yra įvairių – sočių, aštrių, vegetariškų ir t.t. Virtuvę šefuoja Linas Jablonskas, kuris pasiūlys rinktis iš 40 sriubų variantų. Ar dar abejojate? Nevertėtų!

Lojalumo programa

„Soupcafe“ direktorius pastebėjo, jog klientai šiais laikais ypač pastabūs, kartą paragavę reikalauja tos pačios kokybės, todėl šioje vietoje bus siekiama pateisinti jų lūkesčius: „Stengiamės išugdyti svečių lojalumą, išlaikyti kokybišką maistą už priimtiną kainą. Užsukantys pas mus dažniau jau žino – penkis kartus valgę sriubą, šeštą kartą sriuba bus vaišinami nemokamai.“ - komentavo S. Tomkevičius.

Skirmantas atskleidė, kad ateityje planuojama plėtra Vilniaus mieste, todėl gardžiomis sriubomis, sumuštiniais, quiche pyragais ir nuostabaus skonio tortais galėsite pasimėgauti ir kitose sostinės vietose.

Daugiau apie kavinę>>

Elena Germanovič
Nuotraukos: iš „Soupcafe“ archyvo
Meniu.lt informacija