Seule – renginys „Restoranų savaitė“

Seule – renginys „Restoranų savaitė“

Balandžio 20–26 dienomis Korėjos sostinėje vyksta milžiniškas renginys „Restoranų savaitė“. Geriausios ir brangiausios Seulo maitinimo įstaigos visus kviečia paragauti patiekalų mažesnėmis kainomis. Renginio rėmėjas – mobilaus ryšio operatorius.

Tokia akcija rengiama jau septintą kartą. Pirmą kartą „Restoranų savaitė“ įvyko 2006 metais. Nuo to laiko asociacija „Grand Tables“, jungianti Seulo Chomdan rajono restoranus ir barus, kasmetinę akciją organizuoja pavasarį ir rudenį. Akcijos metu net prabangiausių restoranų patiekalų gali paragauti kiekvienas Seulo gyventojas. Pietūs restoranuose kainuoja maždaug 17 dolerių, vakarienė – 26 dolerius.

„Restoranų savaitėje“ dalyvauja šios maitinimo įstaigos: „Grill H“, „Grissini“, „Casa de Vino“, „Mi Piace“, „Pazin“, „Seasons“, „Seasons“, „Yongsusan“, „Once In A Blue Moon“, „Café-t First Avenue“, „Tani“, „A.O.C.“, „Din Tai Fung“, „La Cucina“, „Adena Garden“, „Yum China“.

„Restoranų savaitės“ metu galima ne tik skaniai pavalgyti, bet ir pasigrožėti menu – keliuose restoranuose pristatomi šiuolaikinių dailininkų darbai: paveikslai, skulptūros, meninės instaliacijos. Idėja išties įdomi, todėl Lietuvoje taip pat būtų pastebėta ir įvertinta, ypač sunkmečiu...

Raminta Skripkaitė
Šaltinis: www.koreaherald.co.kr
Nuotraukos: koreatimes.co.kr, wordpress.com
Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną