Salotos su keptu ožkų sūriu, mandarinais ir šilauogėmis

Salotos su keptu ožkų sūriu, mandarinais ir šilauogėmis

INGREDIENTAI (1 porcijai)
Padažui:
1 v. š. sezamų aliejaus;
1 v. š. medaus;
1 vnt.mandarino arba 2 v.š. apelsino sulčių.

Salotoms:
1 vnt (pusės) avokado;
2 stiklinių šviežių salotų lapų;
50 g šilauogių;
50 g ožkų sūrio;
1 vnt. mandarino;
1 vnt. mažo agurko.

GAMINIMAS (20 MIN)
Lėkštėje išdėlioti salotų lapus. Avokadą ir agurką supjaustyti šiaudeliais, išdėlioti ant salotų lapų kartu su mandarinais ir šilauogėmis. Ožkų sūrį pakepti vidutinės kaitros keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol abi pusės šiek tiek išsilydys (apie minutę). Sūrį išdėlioti lėkštėje. Padažui sumaišyti sezamų aliejų su išspaustomis mandarinų sultimis ir medumi. Padažą pilti ant paruoštų salotų.

Recepto autoriushttps://mitybologija.lt

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną