Šaldyto jogurto ledai

Šaldyto jogurto ledai

INGREDIENTAI  (2 porcijos)
400 g. didesnio indelio graikiško jogurto;
3 v.š. klevų sirupo (arba medaus);
1/3 a.š. (žiupsnelio) druskos;
4 g. mėgstamų uogų ar vaisių

 GAMINIMAS (15 MIN + 2 VAL ŠALDYMAS)

  1. Dubenyje graikišką jogurtą gerai išmaišome su klevų sirupu ir druska.
  2. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi. Pilame masę ir tolygiai pasklaidome.
  3. Ant viršaus sudedame uogas ar vaisius ir dedame į šaldiklį.
  4. Šaldome apie 2 valandas.
  5. Skardą išimame iš šaldiklio, viską supjaustome (ar sulaužome) norimo dydžio gabalėliais.

P.S. Jei kepimo skarda į šaldiklį netelpa, masę paskirstykit į 2 lėkštes.

Recepto autorius: http://www.butfirst-food.com/

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną