Rudens sezono meniu idėjų kviečia semtis Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija

Rudens sezono meniu idėjų kviečia semtis Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija

SIA „Garlic Group“ naujiena – juodieji česnakai, dėl pikantiškio skonio tapę vieni madingiausių patiekalų sudedamųjų dalių ne tik Rytų šalyse, bet ir JAV, Didžiojoje Britanijoje. Melasos skonio, minkštos tekstūros,  be aštraus specifinio aromato – šias juodųjų česnakų savybes teigiamai vertina sveiko maisto šalininkai.
Gamindami patiekalus, naudosime  UAB „Reaton“ ožkų sūrį „Rulo de Cabra“, prie jo derinsime juoduosius česnakus bei sužinosime, kaip originaliai paruošti nilinio ešerio filė, keptą anties krūtinėlę.  
Skanausime Lietuvos sraigių augintojų  UAB „Snailette“, iš sraigių paruoštą gurmanišką užkandį.
AB „Vilniaus paukštynas“ patiekalams gaminti pristatys inovatyvius vištienos produktus: gurmanų pamėgtą „Gulbelę“ – vištienos šlaunelių mėsą su kauliuku, bei vištienos krūtinėlę su sparnelio dalimi, Prancūzijoje vadinamą vištienos „Supreme“, kurių išskirtinį skonį atskleis tinkamai priderintos rudens gėrybės.
Patiekalus pagardins „Santa Maria“ originalūs „World-To-Go“ padažai, kurių sudėtyje yra daržovių gabalėlių, bei subtilaus skonio suteikiantys prieskoniai.
Patiekalus išradingai papuošime ūkininko R. Grajausko saulėgrąžų bei žirnių daigais.
Desertams panaudosime ypač aukštos kokybės „Dansukker“ produktus. Įvertinsime netikėtą derinį -desertą, paruoštą su juodaisiais  česnakais.
Užkandžius ir patiekalus gardinsime su UAB „Sangaida“  grietinėlėmis Millac Gold, jų tiekiamu kokosų pieno kremu Millac, o desertus gardinsime klevų sirupu.
UAB „Jokado projektai“ atstovai papasakos apie naujos kartos audinį Tencel, kurį naudoja virėjų švarkams. Tencel – naujos kartos audinys, pagamintas iš nanofibro pluošto. Jis yra unikalios sudėties, yra malonus dėvėti –  švelnus kaip šilkas, stiprus  kaip poliesteris, vėsus kaip linas, šiltas kaip vilna, gerai sugeriantis drėgmę, kaip medvilnė.
UAB „Manjana“ pristatys praktiškus higienos sprendimus nedidelėms virtuvėms (produktai, instrukcijos, dokumentacija).    

Renginio metu patiekalus gamins: Aldona Gečienė, restoranas „Imperial by California Gourmet“;
Honorata Lyndo, restoranas „Neringa“; Darius Dabrovolskas, restoranas „Monte Pacis“; Tomas Rimydis, „Kitas skonis“; Evaldas Juška, restoranas „Lauro lapas“; Jevgenij Volkov, viešbutis „Park-Inn Vilnius North“; Jolanta Gervienė, restoranas „Karpynė“; Jarūnė Dauneckienė, kavinė „Linda“.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 60 Lt, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. 8 615 67405.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną