Restorane „Kafenhauz“ ketvirtadieniais skanaukite daržovių patiekalų (Panevėžys)

Restorane „Kafenhauz“ ketvirtadieniais skanaukite daržovių patiekalų (Panevėžys)

Pasidarykite iškrovos dieną

Kalbamės su „Kafenhauz“ direktore Birute Sargūniene: „Pastaruoju metu iš klientų sulaukdavome vis daugiau pageidavimų, jog jie norėtų lengvesnių patiekalų. Kiekvienam iš mūsų ne pro šalį padaryti iškrovos dieną – štai ir nusprendėme šią idėją įgyvendinti. Nuo šiol apsilankę restorane „Kafenhauz“ ketvirtadieniais galite rinktis patiekalus iš valgiaraščio arba iš specialaus daržovių patiekalų meniu. Visą dieną siūlome skanauti įvairių daržovių salotų, baklažanų suktinukų su baziliko padažu, brokolių-pomidorų užkepėlės, gardžių balandėlių su špinatais. Pas mus rasite didelį blynelių pasirinkimą: su varške, sūriu, pievagrybiais ir net bulvių koše, tuo tarpu gurmanams turėtų patikti bulviniai blynai su ikrais.“

Pasirinkimas išties nemažas. Neapsiriksite ketvirtadienį „Kafenhauz“ restorane paragavę pagal seną lietuvių receptą gaminamų kukorių - bulvinių ragelių su troškintais kopūstais. Žinoma, rasite ir kitų daržovių patiekalų pasiūlymų. Patiekalai gaminami iš šviežių daržovių, nenaudojant jokių priedų.

Smaližių džiaugsmui...

Tuo tarpu smaližiams virtuvės šefė siūlo ragauti „Baltosios damos su melionu“ - biskvitinio deserto, pertepto lengvu kremu, puošto meliono vėduokle. Specialus meniu bus atnaujinamas kas mėnesį, todėl patiekalai neatsibos.

Elenos Germanovič ir restorano informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną