Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Restorane „Hediard“ pranokstami gurmanų lūkesčiai

2008-08-18
Paskelbk savo straipsnį

Lietuvos restoranų verslo atstovai sugalvojo pamaloninti savo lankytojus atidarydami ir pasaulio virtuvės restoraną. „Hediard“ tinklo restoranams būdingos interjero spalvos – elegantiška juoda ir paslaptinga raudona. Šis klasikinis kontrastas sukuria jaukią atmosferą. Laikas trumpam sustoja, todėl kiekvienam siūlome neskubėti ir pasimėgauti akimirka. Profesionalus personalas pasirūpins, kad jūsų apsilankymas restorane „Hediard“ būtų malonus ir nepamirštamas.

Rytais siūlome pasimėgauti prancūziškais pusryčiais – šviežiai keptais rageliais su įvairių rūšių „Hediard“ džemais, įvairių skonių ir aromatų kavomis, šviežiai spaustomis sultimis. Pradėkite dieną taip, kaip tai daro tikri prancūzai! Dalis restorane naudojamos produkcijos – iš „Hediard“ krautuvėlės, kurioje galite rasti aukščiausios kokybės gaminių: įvairiausių rūšių kavų, arbatų, gardžių saldumynų, prieskonių. Taip pat kiekvienas žinovas parduotuvėlėje atras puikaus vyno ar kitų tauriųjų gėrimų.

Restoranas išsiskiria unikaliu patiekalų skoniu, kurį jiems suteikia „Hediard“ produktai. Patikusį padažą, prieskonius ar kitą produktą iškart galėsite įsigyti pirmame aukšte esančioje krautuvėlėje. Išradingas ir naujoves mėgstantis virtuvės šefas Ali Gadžijevas gamindamas maistą perteikia savo patirtį, kurią įgavo keliaudamas ir dirbdamas geriausiuose restoranuose. Paskutinius metus praleidęs Viduržemio jūros šalyse, Gadžijevas restorano meniu paįvairino pastarajam kraštui būdingais tradiciniais patiekalais. Manome, kad kiekvienas klientas restorane ras jo skonį ir reikalavimus atitinkančio maisto: pagal brazilų tradicijas paruoštų jūrų gėrybių, kelių rūšių makaronų, salotų, sriubų, įvairių kepsnių. Virtuvės šefas rekomenduoja paragauti pagal ypatingą „Hediard“ receptą ruošiamo ančių kepenėlių pašteto, kurio subtilus, rafinuotas skonis patiks kiekvienam gurmanui.

Nedideliame, bet jaukiame restorane vienu metu gali svečiuotis iki 60, o furšetų-banketų metu – iki 100 žmonių. Todėl kviečiame restorane rengti konferencijas, pristatymus, šeimos šventes, įmonių renginius. Planuojame rengti gėrimų, kavų, arbatų ir patiekalų degustacijas. Mūsų tikslas – pranokti gurmanų lūkesčius ir pasiūlyti aukščiausio lygio produktus bei paslaugas.

Daugiau apie restoraną>>

Elena Germanovič
Andriaus Zeigio nuotraukos
Meniu.lt informacija