Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Restoranas „L'appetit“ kviečia prailginti šaltus vakarus (Vilnius)

2008-11-20
Paskelbk savo straipsnį

Restoranas „L'appetit“ kviečia atšvęsti božolė (Beaujolais) vyno šventę, pasimėgauti nuostabiais šefo siūlomais patiekalais ir pasigrožėti puikiu vaizdu į Gedimino pilį pačiame Vilniaus centre.

Pasitikdama šaltąjį sezoną „L'appetit“ paruošė nemažai staigmenų. Pirmiausia, siūloma paragauti patiekalų iš naujojo valgiaraščio. Paslapties virtuvės šefai neatskleidžia, tiesiog kviečia užsukti į restoraną ir patiems įvertinti jų darbą.

Važiuojant iš darbo nebūtinai turite stovėti kamštyje – praleiskite laiką naudingai, mėgaukitės gurmaniškais patiekalais ir vynu: užsukę į restoraną „L'appetit“ nuo 17 iki 19 val., gausite 20 procentų nuolaidą sąskaitai. Specialus pasiūlymas – degustacinis meniu, kuriame patiekalai derinami kartu su prancūzišku vynu – atraskite naujų skonių, nusikelkite trumpam į Paryžių ar Provansą, pajuskite alsuojančią prancūzišką dvasią...

Jei svarstote, kaip nustebinti mylimus žmones, draugus, pažįstamus ar darbuotojus – „L'appetit“ siūlo surengti degustacinius vakarus, kurių tematika labai įvairi. Tai gali būti vyno, šampano, konjako degustacijos arba išskirtiniai patiekalai, priderinti prie vyno ir kitų gėrimų. Šiuo metu už ypatingą kainą siūlomos karališkosios austrės. Viskas priklauso nuo Jūsų fantazijos – draugiška „L'appetit“ restorano komanda pavers svajones realybe.

Dienos pietų metu siūlomi kompleksiniai pietūs, kuriuos galite pasiimti išsineštinai. Taip pat siūlomi verslo pietūs – patogioje vietoje, ramioje aplinkoje su partneriais galite aptarti verslo reikalus.

Jeigu nuspręsite švęsti gimtadienį „L'appetit“ restorane, virtuvės šefas jums padarys kulinarinę staigmeną, o taip pat gausite 15 procentų nuolaidą sąskaitai. Tai puiki vieta pobūviams, furšetams, įmonės šventėms, vakarėliams, konferencijoms organizuoti. Pobūvių metu restorane gali dalyvauti iki 50 svečių, furšetų – iki 70. Užsakymai įvykdomi labai greitai, lanksčiai reaguojama į klientų norus. Taip pat jau vyksta vietų rezervavimas Kalėdiniams vakarėliams bei Naujiesiems metams – galėsite stebėti įspūdingus fejerverkus.

„Beaujolais“ pasiūlymas>>

Daugiau apieL'appetit“>>

Elena Germanovič
Nuotraukos: Meniu.lt ir „L'appetit"