Restoranas "AULA" pristato naują valgiaraštį

Restoranas "AULA" pristato naują valgiaraštį
Restoranas „AULA“ savo virtuvėje puoselėja senosios lietuviškos virtuvės tradicijas ir pritaiko jas šiuolaikiniam skoniui. Naujajame meniu „AULA“ skatina vietinės produkcijos naudojimą, todėl valgiaraštyje lankytojai ras nuorodas į lietuviškus ūkius, su kuriais bendradarbiaujama tiekiant produktus į restoraną: Šalčininkų žuvininkystės ūkis, Loretos ir Viliaus Burokų ūkis, Leonardo Gvazdaičio ūkis. Tikimės, kad ateityje šių nuorodų tik daugės. Esame už natūralumą, todėl ir naujieji restorano patiekalai skaninami įvairiomis natūraliomis žolelėmis ir prieskoniais, kurie užima svarbią vietą restorano virtuvėje ne tik gero skonio palaikymui, bet ir sveikesnei mitybai.  Visi patiekalai yra gaminami tik iš šviežių produktų, klientui pateikus užsakymą. Čia galėsite paragauti ir restorane darytų koldūnų, skrylių, vėdarų ar kitų namų gamybos patiekalų. Taip pat kiekvieną rytą mūsų virtuvėje kepama duona ir bandelės.

Viena iš meniu naujienų – patiekalai iš danieliaus, užauginto Vilkaviškio rajone, kurio mėsa yra laikoma viena geriausių ir kokybiškiausių iš laukinių gyvūnų. Šalčininkų ūkyje užauginti lynai su lęšiais ir morkų kremu tikimės, kad taps ne vieno lankytojo labiausiai mėgstamu patiekalu. Prie taurės vyno pasiūlysime natūralių lietuviškų brandintų sūrių.

Kviečiame apsilankyti restorane „AULA“ ir išbandyti  naująjį restorano valgiaraštyje, kuriame senos, per daug metų darbo susiformavusios restorano tradicijos derinamos su naujausiomis maisto paruošimo tendencijomis.

Restoranas „Aula“ bendradarbiauja su šiais lietuvių ūkiais:
  • Loretos ir Viliaus Burokų ūkis, Ukmergės rajonas (sūriai)
  • Šalčininkų žuvininkystės ūkis (žuvys)
  • Leonardo Gvazdaičio ūkis, Vilkaviškio rajonas (žvėriena)
  • Aleksandro Jermakovičiaus ūkis,  Švenčionių rajonas (sūriai)
  • Audriaus Jokubausko ūkis, Varėnos rajonas (sūriai)
  • Arūno Žėko ūkis, Lazdijų rajonas (daržovės)





Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną