Rekomenduoja Lietuvos šefai ir grilio meistrai

Rekomenduoja Lietuvos šefai ir grilio meistrai

Padažai ir ingredientai

Be jau vizitine kortele tapusių spanguolių ir bruknių padažų su aitriosiomis paprikomis, BUGA’s siūlo ir daugiau gaminių HoReCa profesionalams:
-    autentišką kaukazietišką adžiką, kurią padėjo sukurti Gruzijos kulinarai, remdamiesi adžikos atsiradimo istorija; naminę adžiką, kuri gaminama kaukazietiškos adžikos pagrindu;
-    savo pasididžiavimą – maltas šviežias aitriąsias ir saldžiąsias paprikas bei jų pastas;
-    česnakų pastą, aukščiausios kokybės vengriškų krienų masę.

Reikia pažymėti, kad gaminiuose naudojamos šviežiai maltos paprikos, sezono metu užaugintos saulėtame Dunojaus slėnyje, dar vadinamame „Paprikų rojumi“. Šios paprikos, kitaip nei plačiai naudojamos džiovintosios, yra aromatingos, natūralaus skonio ir kvapo. O svarbiausia, ekspertų nuomone, jos pasižymi „sveiku“ aitrumu.
Gaminiuose nenaudojami jokie dirbtiniai skonio stiprikliai, dažikliai ar aromatizatoriai, nenaudojamas ir vanduo.

Fantazuokite – dėkite į sriubas, padažus, marinatus ir Jūsų patiekalai nustebins Jus pačius.

Marinatai mėsai (kiaulienai, jautienai, paukštienai)

BUGA’s  mėsos marinatų pagrindą sudaro šviežiai maltos paprikos, natūralių česnakų pasta ir aliejus bei puikiai sukomponuoti prieskonių mišiniai. Tai baziniai marinatai. Įgudę virėjai marinatus papildo savais komponentais, išgaudami naujus skonius. Galima dėti garstyčias, medų, svogūnus ar net brendį.
Barbekiu patiekalų meistras, 2012 m. BBQ čempionas Simonas Beliajevas jautieną pataria marinuoti BUGA’s jautienos marinate, maišytame su raudonu vynu, o šonkaulius – kiaulienos marinate be papildomų priedų, kadangi, anot jo, „marinatui nieko netrūksta, išskyrus geros mėsos „šmotą“, o jei norisi ypatingo skonio, kepant mėsą galima ją tepti BUGA’s aitriųjų paprikų ir spanguolių arba aitriųjų paprikų, bruknių ir kriaušių padažu, sumaišytu su kokybišku aliejumi.“


Be jau vizitine kortele tapusių spanguolių ir bruknių padažų su aitriosiomis paprikomis, BUGA’s siūlo ir daugiau gaminių HoReCa profesionalams:
-    autentišką kaukazietišką adžiką, kurią padėjo sukurti Gruzijos kulinarai, remdamiesi adžikos atsiradimo istorija; naminę adžiką, kuri gaminama kaukazietiškos adžikos pagrindu;
-    savo pasididžiavimą – maltas šviežias aitriąsias ir saldžiąsias paprikas bei jų pastas;
-    česnakų pastą, aukščiausios kokybės vengriškų krienų masę.

Reikia pažymėti, kad gaminiuose naudojamos šviežiai maltos paprikos, sezono metu užaugintos saulėtame Dunojaus slėnyje, dar vadinamame „Paprikų rojumi“. Šios paprikos, kitaip nei plačiai naudojamos džiovintosios, yra aromatingos, natūralaus skonio ir kvapo. O svarbiausia, ekspertų nuomone, jos pasižymi „sveiku“ aitrumu.
Gaminiuose nenaudojami jokie dirbtiniai skonio stiprikliai, dažikliai ar aromatizatoriai, nenaudojamas ir vanduo.

Fantazuokite – dėkite į sriubas, padažus, marinatus ir Jūsų patiekalai nustebins Jus pačius.

Marinatai mėsai (kiaulienai, jautienai, paukštienai)

BUGA’s  mėsos marinatų pagrindą sudaro šviežiai maltos paprikos, natūralių česnakų pasta ir aliejus bei puikiai sukomponuoti prieskonių mišiniai. Tai baziniai marinatai. Įgudę virėjai marinatus papildo savais komponentais, išgaudami naujus skonius. Galima dėti garstyčias, medų, svogūnus ar net brendį.
Barbekiu patiekalų meistras, 2012 m. BBQ čempionas Simonas Beliajevas jautieną pataria marinuoti BUGA’s jautienos marinate, maišytame su raudonu vynu, o šonkaulius – kiaulienos marinate be papildomų priedų, kadangi, anot jo, „marinatui nieko netrūksta, išskyrus geros mėsos „šmotą“, o jei norisi ypatingo skonio, kepant mėsą galima ją tepti BUGA’s aitriųjų paprikų ir spanguolių arba aitriųjų paprikų, bruknių ir kriaušių padažu, sumaišytu su kokybišku aliejumi.“

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną