Profesionalų tobulinimosi kursai „Tautinė lietuvių virtuvė“

Profesionalų tobulinimosi kursai „Tautinė lietuvių virtuvė“

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kviečia virėjus į profesionalų tobulinimosi kursus „Tautinė lietuvių virtuvė“.

Numatomos temos:
Trumpa istorinė dvarų ir kaimo virtuvės apžvalga. Lietuvos regionų virtuvės.
Istorinis palikimas ir šiuolaikinės pateikimo tendencijos.
Šaltieji, karštieji, saldieji patiekalai ir konditerijos gaminiai.

Per dieną pagaminama apie 10 pavyzdinių patiekalų (patiekalai ragaujami).

Dėstytojai:
Valius Čepanonis – LRVVKA prezidentas, UAB „Sėkmės tiltai“ gamybos vadovas.
Ona Jurkšienė – LRVVKA tarybos narė, UAB „Maisto fabrikas“ (kavinių, pobūvių salių tinklo) direktorė.
Aldona Gečienė – LRVVKA tarybos narė, restorano „Medininkai“ vyriausioji virėja.
Rūta Šiušienė – LRVVKA tarybos narė, UAB „Beatričės saldumynai“ gamybos vadovė.

Kursų kaina:
500 Lt, LRVVKA nariams – 450 Lt.
Kiekvienas kursų dalyvis gaus kursų medžiagą ir kursų baigimo pažymėjimą.

Kursai vyks:
Balandžio 19-20 d., nuo 10 val. iki 17 val., UAB „Baltic Master“ mokymo centre, Vilniuje, Dariaus ir Girėno g.175.

Išankstinė registracija būtina.

Registracijos anketą (ją rasite LRVVKA interneto svetainėje >>) ir banko pavedimo kopiją siųsti iki 2008 m. balandžio 11 dienos faksu (8 5) 2723171 arba el. paštu info@lrvvk.lt.

Papildoma informacija: tel.: (8-5) 272 31 71, +370 618 35070, el. paštu info@lrvvk.lt.

LRVVKA informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną