Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Prezentacija „Šiuolaikinių lietuviškų vestuvių ypatumai“

2008-05-06
Paskelbk savo straipsnį

Pripažinkite, viena priežasčių, dėl kurios laukiame vasaros, yra ir ta, kad galėsime dalyvauti savo arba draugų vestuvėse.

Nesiginčykite, juk malonu matyti laimingus draugų, giminaičių veidus, kartu džiaugtis vienomis laimingiausių jų gyvenimo akimirkų.

Neabejokite ir skubėkite į Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos (LRVVKA) prezentaciją, kuri vyks 2008 m. gegužės 11 d. 11 val.. restorane „Žaldokynė“, Vilniaus r., 17-ame Molėtų pl. kilometre (ties posūkiu į Raudondvarį).

Renginio tema:
„ŠIUOLAIKINIŲ LIETUVIŠKŲ VESTUVIŲ YPATUMAI“

Pamatysite linksmą inscenizaciją vestuvių tema, naujovišką požiūrį į vestuvių patiekalų paruošimą ir pateikimą. Mūsų geriausi virtuvės meistrai pasiūlys įvairesnį, įdomesnį, netradicinį vestuvių meniu.

Gamins:
Valius Čepanonis – UAB „Sėkmės tiltai“ gamybos vadovas;
Aldona Gečienė – restorano „Medininkai” vyriausioji virėja;
Honorata Lyndo – restorano „La Mama“ gamybos vadovė;
Ruslan Bolgov – viešbučio „Mabre” vyriausiasis virėjas;
Liucija Makovska – viešbučio „Ratonda” vyriausioji virėja;
Miroslav Styčinskij – viešbučio „Riviera“ vyriausiasis virėjas.

Prezentacijoje dalyvaus šios įmonės:
„Reaton“, „Santa Maria“, „Nestle“, „Danisco Sugar Kėdainiai“, „Farm Frites“, „Bonduelle“, „Dasita“, „Sangaida“, „Kemitek“, „Neo“, „Vilniaus duona“.

Dalyvavimo renginyje kaina vienam asmeniui - 50 Lt, LRVVKA nariams – nemokamai.

Registracija ir informacija tel. (8 5) 2723171, 8 618 35070 arba el. paštu info@lrvvk.lt

LRVVKA ir Meniu.lt informacija