Prezentacija „Rudens valgiaraščio perliukai – nepelnytai primirštos lietuviškos gėrybės“

Prezentacija „Rudens valgiaraščio perliukai – nepelnytai primirštos lietuviškos gėrybės“

Kad nepritrūktų minčių naujo rudens sezono valgiaraščio kūrimui, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia visus virėjus į prezentaciją, kuri vyks 2009 m. rugsėjo 20 d. 11 val. viešbutyje „Reval Hotel Neris“ (K. Donelaičio g. 27, Kaunas).

Renginio tema - „Rudens valgiaraščio perliukai – nepelnytai primirštos lietuviškos gėrybės“.

Ar intriguoja šie maži atradimai?
...kad subtilioji cukinija karaliauja ne tik užkandžių ar karštųjų patiekalų lėkštėje, bet gali pikantiškai papildyti ir desertą...
...kad moliūgas gali papuošti ne tik Helovyno šventę...
...kad paslaptingoji gelteklė – labai naudingas prabangių patiekalų ingredientas...
...kad pomidorus džiovina ne tik italų močiutės, bet ir Lietuvos kulinarijos virtuozai...
...kad prasčiokas burokėlis garbinamas aukštojoje kulinarijoje...
...kad morkos puikiai tinka ir desertams, ir pyragams...
...kad naujokės šilauogės ar močiučių uogos – šermukšniai ir aronijos – puikus ne tik desertų, bet ir mėsos patiekalų akcentas...
...kad popierius gali būti skanus...

Ir, žinoma, netikėti mėsos ir žuvies patiekalų atradimai bei lietuviškų prieskoninių žolelių panaudojimo subtilybės...

Kaip visada, renginio metu patyrę virtuvės meistrai ne tik gamins autorinius patiekalus bei padažus, bet ir pateiks kitas jų versijas, demonstruodami, kaip renginio rėmėjų produktai palengvina darbą...

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui - 30 Lt.
LRVVKA nariams – nemokamai.

Registracija ir informacija tel. (8-5) 2723171, 8 611 26658 arba el. paštu info@lrvvk.lt

LRVVKA informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną