Prestižinis elnienos meniu naujo „La Pergola“ šefo virtuvėje

Prestižinis elnienos meniu naujo „La Pergola“ šefo virtuvėje
Nepraleiskite progos paragauti:

Elnienos šonkauliukų sriuba su šparagais – 19 Lt

Elnienos kepsneliai, pateikiami su sluoksniuotu bulvių pyragu, keptomis cukinijomis, salierų Ratatouille ir keptų rudmėsių padažu – 69 Lt

Elnienos kepsnys pateikiamas su baravykais ir špinatų koše įdarytais  bulvių bokšteliais, karamelizuotais balzamico skonio šalotiniais svogūnais, bei raudono vyno ir čiobrelių padažu – 89 Lt

Specialų meniu pristato naujas restorano šefas Tomas Gluoksnis dirbęs prestižinėse sostinės restoranuose, stažavęsis Italijoje, mokęsis virtuvės subtilybių iš anglų, prancūzų virėjų.


Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną