Prancūzų virtuvės mėgėjams – naujas restoranas „Brasserie de Verres en Vers“

Prancūzų virtuvės mėgėjams – naujas restoranas „Brasserie de Verres en Vers“

Lankytojams siūloma paskanauti šiuolaikinės prancūzų virtuvės patiekalų, pateikiamas įdomiausių prancūziškų vynų bei šampano asortimentas.

„Džiaugiamės galėdami pakviesti į stilingai atnaujintą restoraną „Brasserie de Verres en Vers“ ne tik viešbučio svečius, bet ir visus sostinės gyventojus bei miesto svečius. Restoranas turėtų sudominti prancūzų virtuvės mėgėjus, neabejingus šios šalies kultūrai ir tradicijoms“, – teigia „Radisson SAS Astorija“ generalinis direktorius Jens Brandin.

Pasak vadovo, naujasis restoranas atspindės ištaigingą šios šalies dvasią ir savo lankytojams pasiūlys įvairiapusišką meniu, apimantį svarbiausius prancūzų virtuvės patiekalus: nuo jūros gėrybių rinkinio, moliuskų, ančių kepenėlių pašteto iki egzotiškųjų sraigių. Patiekalams gaminti naudojami tik švieži ir aukštos kokybės produktai. J. Brandin teigimu, kasdien „Brasserie de Verres en Vers“ dienos patiekalo pavadinimas bus užrašomas ranka ant didelio, antikinio veidrodžio, esančio šalia įėjimo į restoraną. Klientų patogumui, pagrindinį dienos patiekalą bus galima užsisakyti ne vien pietų laiku, bet ir visą dieną.

„Ilgiausiai užtruko kruopštus vynų, šampanų bei aperityvų parinkimas“, – teigia J. Brandin. „Savo svečiams galime pasiūlyti gėrimų iš pagrindinių ir iš retų Prancūzijos regionų: Ronos, Luaro, Elzaso, Provanso slėnių“. Restorane yra vyno pilstymo aparatas, kuris leidžia ilgiau išlaikyti atidaryto vyno aromatą ir skonį. Dėl šios priežasties vyno gurmanams bus pasiūlytas didesnis šio gėrimo asortimentas.

Desertų mėgėjai galės paragauti tradicinių prancūziškų tarte aux poires, creme brûlée, taip pat įvairiausių lietuviškų ir prancūziškų sūrių.

„Brasserie de Verres en Vers” restorano koncepcija priklauso „Rezidor viešbučių grupei“. Dizainu rūpinosi Londono kompanija „Graven Images“: solidžios spalvos ir dailios linijos, tamsios medienos apdaila ir išraižytos elegantiškos gėlių detalės. Didžioji dalis interjero medžiagų buvo užsakyta ir atvežta tiesiai iš Paryžiaus. Taip siekiama perteikti tikrąją paryžietišką dvasią. Jens Brandin teigimu, visi restorano darbuotojai praėjo trumpus prancūzų kalbos kursus. Taip pat buvo specialiai mokomi lengvo, draugiško ir stropaus aptarnavimo, paremto prancūziška aptarnavimo koncepcija, ir yra pasiruošę visiems lankytojams padėti pajusti Prancūzijos šalies dvasią.

Apie „Radisson SAS Astorija“
„Radisson SAS Astorija“ priklauso „Rezidor viešbučių grupei“ (Rezidor Hotel Group) – tai viena iš greičiausiai augančių viešbučių kompanijų pasaulyje. Jai priklauso 309 viešbučiai 48 pasaulio šalyse. „Rezidor viešbučių grupė“ valdo tokius tarptautinius viešbučių tinklus kaip „Radisson SAS Hotels & Resorts“, „Regent International Hotels“, „Park Inn“ ir „Country Inns & Suites“ Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje.

UAB „Baltic Media Partners“ informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną