Kviečiame į vienos dienos prancūziškos duonos kepimo kursus, skirtus konditeriams profesionalams, virėjams, virėjams – šefams. Programoje: bazinės bagečių, prancūziškos naminės duonos, tostinės duonos, duonelių su natūraliu raugu receptūros ir natūralių priedų idėjos. Kursai vyks konditerijos laboratorijoje, privačioje amatų mokykloje „Sodžiaus meistrai“, netoli Trakų, Rūdiškių miestelyje.
Kursus veda duonos gamybos technologas, kepyklų savininkas Mahmud Idir iš Prancūzijos.
Kursų data ir laikas:
Gegužės 28 d. (ketvirtadienį) nuo 9 val. iki 15 val.
Programa:
9.00 - 9.15 rytinė kava;
9.15 - 11.00 raugo maišymas, tešlų maišymas;
11.00 - 11.15 kavos pertraukėlė;
11.15 - 13.00 duonos formavimas;
13.00 - 13.30 pietų pertraukėlė;
13.30 – 15.00 duonos kepimas ir ragavimas.
Registracija ir dalyvavimo sąlygos
Registruotis į kursus galima iki gegužės 26d.
Kursų kaina – 150 Lt
Registracija ir informacija:
el.paštu: rita@sodziausmeistrai.lt
arba tel. 8 69955667
Kursų koordinatorė - Rita Sadauskienė
! Kursai nebus organizuojami jeigu užsiregistruos mažiau nei 5 dalyviai