Pirmą kartą Lietuvoje - „Barbekiu šeimų turnyras“

Pirmą kartą Lietuvoje - „Barbekiu šeimų turnyras“


Bus begalo smagus renginys su daugybe atrakcijų, bei geros nuotaikos mažiesiems ir jų tėveliams. Turnyras vyks trimis etapais: birželio 2 d. Liepos 7 d. ir rugpjūčio 4 d. iš kiekvieno etapo po 2 komandas pateks į finalą kuris vyks rugsėjo 1 d.

APIE KOMANDAS:

Kiekvienoje komandoje gali dalyvauti iki 4 dalyvių.
Norinčioms užsiregistruoti komandoms speciali registracijos forma pateikta
www.hbh.lt

TEISĖJAVIMAS:
Kiekviena komanda turi teisę rekomenduoti 1 - 2 teisėjus

REGISTRACIJOS TERMINAI:
2013.04.22 – 2013.05.30

KOMANDINIS MOKESTIS IR INVENTORIUS:
50 Lt komandai.
Sumokėjus dalyvio mokestį patvirtinamas komandos dalyvavimas.

Komandoms suteikiama:

Tentinė palapinė, elektros įvadas, vanduo, Krepšys su produktais*, malkos, anglys, du stalai ir keturi suolai, kepsninė, Vienkartiniai indai aklam teisėjavimui
*smulkesnės detalės bus pateiktos po registracijos
**galima naudoti ir savo grilių išskyrus dujinius ir elektrinius grilius.


Visą kitą reikalingą inventorių komandos atsiveža patys: indai patiekalų pateikimui ringuose, smulkus darbo inventorius, pjaustymo lentos, peiliai, žnyplės, indai vandeniui ir t.t.

PATIEKALAI TURNYRO METU:

Kiekviena komanda gamina:
1 patiekalas: kiaulienos šonkauliai + duona
2 patiekalas: viščiukas arba jo dalis + pomidorai
3 patiekalas: jūros gėrybės + citrusiniai vaisiai
4 patiekalas: jautiena (nugarinė) + burokėliai
5 patiekalas: grill desertas (laisva forma)

Pastaba: papildomas ingredientas gali būti maišomas, su bet kokiais pasirinktais produktais, bet nurodyta žaliava turi dominuoti.

PORCIJOS:
Privaloma pagaminti po 5 porcijas kiekvieno patiekalo*
*1 prezentacinė, 2 teisėjams ringe, 2 aklajam teisėjavimui

TURNYRŲ METU VYKS ŠVENTINĖ PROGRAMA ORGANIZUOJAMA „HBH“ KOLEKTYVO IR „LBKA“ NARIŲ.
JUNKIS IR TU SU SAVO KOMANDA!

Renginio vieta: HBH’aš restorano teritorija Vilniaus raj. Riešės sen. ( molėtų pl. 17 km). Išankstinė registracija būtina.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną