Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„People“: gero maisto kavinė ir kokteilių baras Gedimino prospekte (Vilnius)

2011-02-08
Paskelbk savo straipsnį

Prieš kelis mėnesius Gedimino pr. 26, vietoj „Double Coffee“ atsidarė gero maisto kavinė ir kokteilių baras „People“. Spalvingas, dinamiškas, namų jaukumu spinduliuojantis interjeras, „užkabinantys“ patiekalų pavadinimai ir „teisingos“ kainos – štai ką rasite užsukę vidun. Pietų metu čia sunku rasti laisvų vietų, tad faktai kalba patys už save.

Atsidarė vos per mėnesį

Pavadinimas puikiai atspindi įsitaigos koncepciją – tai susibūrimų, bendravimo, gero laiko praleidimo vieta. Kalbiname vieną iš bendrasavininkų ir virtuvės šefą Liną Jablosnką, kuris pasakoja, kad nemažai paplušėjus kavinę pavyko įrengti vos per mėnesį. Prisėdus pirmame aukste galima stebėti Gedimino prospekto judėjimą, o pakilus į antrą aukštą, pasijusti privačiau. Galima prisėsti ant kėdžių ar patogiai įsitaisyti ant sofų. Nuobodžiauti neteks, kadangi ant sienų kabo įvairias gyvenimiškas situacijas atspindinčiomis nuotraukos.

Vieni populiariausių - naminiai mėsainiai

„Ne paslaptis, kad žmonės šiuo metu nusivylę maisto kokybe, ne visi užsiimantys maitinimo verslu yra šios srities specialistai, tad sugadina klientus ir patiekalus. Stengsimės šią klaidą ištaisyti. Nuo pat atidarymo didelio populiarumo susilaukė naminiai mėsainiai, kurie mušė pardavimo rekordus. Jiems gaminti kasdien kepame šviežias mielines bandeles, malame mėsą, tad šis mėsainis be jokių „E“. Mūsų lankytojai taip pat spėjo pamėgti mūsų gaminamas sriubas bei trejopo skonio Cezario salotas – su ant griliaus kepta vištiena, lašiša ar kiauliena. Įdomesni ir tikrai verti dėmesio patiekalai – karpio steikas, Kijevo kotletas bei kiaulienos „Strogonof“. Smaližiams siūlome rinktis iš spanguolių, šokoladinio, obuolių pyragų ar paragauti brie deserto. “ - pasakojo virtuvės šefas.

Didžiausias svečių antplūdis – pietų metu

„Žmonių antplūdžio susilaukiame pietų metu. Porcijos, skirtos sočiai pavalgyti, pavadinimus parenkame senovinius, tradicinius, galbūt jau pamirštus (pvz. „Pūkučiai“), kavinėje naujai atgimsta „Jūratės“ ar „Astros“ kepsniai ir kiti tradiciniai lietuviški patiekalai. Kasdien nuo 11 iki 16 valandos pietaujantys gali rinktis iš keturių sriubų bei keturių karštųjų patiekalų. Kava, arbata ar vanduo pietaujantiems kainuoja vos 1 litą, o šviežiai spaustos sultys – 3 Lt.“

Kainos „People“ draugiškos – pietums išleisite nuo 10 iki 14 Lt, o sočiai pavalgyti kitu metu kainuos 15-25 Lt.

Ketvirtadieniais vyno-muzikos vakarai su Sauliumi Paukčiu

Šiokiadienių vakarais „People“ vilios ypatingomis akcijomis maitui bei gėrimams. Ketvirtadienio vakarais planuojama rengti vyno ir muzikos vakarus, kuriuos ves Saulius Paukštys. Šeštadienį bei sekmadienį laukiama šeimų su vaikais. Mažieji lankytojai galės rinktis patiekalus iš vaikiško meniu ir spalvoti ar žaisti, kol tėveliai pietaus. Šeimų, papietavusių už ženklią sumą, laukia ypatingos staigmenos!

Savaitgaliais dirba visą parą

„Bare sukiojasi profesionalūs barmenai, kurie sumaišys jums klasikinį ar kitokį kokteilį iš gėrimų kortos, o jei savo mėgstamo tarp jų nerasite – pagamins gėrimą pagal jūsų pageidavimą. Savaitgaliais „People“ kaskart siūlome ragauti vis kitokio kokteilio už specialią kainą, lankytojus linksmina Dj'ai. Penktadienį ir šeštadienį dirbame visą parą, virtuvė – taip pat, tad išalkusius vakarėlių liūtus ir liūtes kviečiame užsukti prieš vakarėlius - užsikrėsti gera nuotaika, ar po jų - pratęsti linksmybes, pasistiprinti ir atsigauti. Vakarėlius, degutacijas ir šventes kviečiame rengti ir pas mus. „People“ vienu metu linksmintis gali iki 70 svečių.“ - pasakojo L.Jablonskas.

Šv. Valentino pasiūlymas>>

Daugiau apie „People“>>

Elena Germanovič
Nuotraukos: iš „People“ archyvo
MENIU.LT informacija

2011 02 09