Pavasarinės restorano „Senieji rūsiai“ naujienos

Pavasarinės restorano „Senieji rūsiai“ naujienos
Ir toliau bus išlaikomos senos patiekalų gamybos tradicijos, bet kartu savo lankytojams restorano šefai siūlys ir naujus maisto produktų derinius bei jų pateikimo formas. Nuoširdžiai kviečiame paskanauti ir įvertinti:

Lašišos tartaro
Pagardinto kalendra ir mėta

Baklažano „Trio“
Su pomidorais, „Mozzarella“ sūriu ir baklažanų „Caponatta“

 Kepto oto su rizotu
Mėlynųjų svogūnų džemas, kapoti pomidorai ir citrininis padažas, pagardintas šafranu

Rausvojo tuno ant jūros dumblių ir daržovių „kilimo“
Su žalumynų sviestu bei morkų ir špinatų gratinu

Čiobreliuose keptos anties krūtinėlės
Su obuolių čatniu, vyšniomis bei „Polenta“

Vištos krūtinėlės, įdaryta pistacijomis
Pagardintos mėlynuoju pelėsiniu sūriu, morkų bei bulvių – salierų kremu, brokoliais

Kalakuto krūtinėlės kepsnio
Su perliniu kuskusu bei lengvai pakeptomis cukinijomis

Ėriuko išpjovos kepsnio
Su sojos pupelėmis, vytintais pomidorais ir bulvių – salierų kremu

Kiaulės išpjovos kepsnio su voveraitėmis
Su vyšniniais pomidorais, šparagų ūgliais ir keptomis bulvėmis

Brandinto jaučio antrekoto kepsnio
Su „Salsa“ padažu ir keptomis arba šviežiomis daržovėmis

Brandintos jaučio išpjovos didkepsnio
Su žolelių sviestu, keptomis arba šviežiomis daržovėmis, žaliųjų pipirų padažu

Taip pat kasdien restorano šefai svečiams pasiūlys šviežios žuvies patiekalą. Kviečiame apsilankyti ir įvertinti.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną