Pagrindinis restorano „Drakono liepsna“ variklis - virtuvė (Vilnius)

Pagrindinis restorano „Drakono liepsna“ variklis - virtuvė (Vilnius)

Virtuvės šefas ir virėjai kilę iš Kinijos, todėl puikiai išmano šios virtuvės subtilybes. Siūlomi dviejų dydžių patiekalai: galite rinktis mažą arba didelę porciją. Verta paminėti, kad mažos porcijos pakanka pasisotinti dviems žmonėms. Produktai užsakomi ir pristatomi kiekvieną dieną, todėl jie švieži, o šeimininkai rūpinasi aukšta patiekalų kokybe: „Džiaugiamės, kad kartą užsukęs žmogus, pas mus sugrįžta. Pagrindinis restorano variklis yra virtuvė, o ne interjeras. Pastarasis gali padaryti gerą pirmą įspūdį, tačiau žmogus grįžta dėl geros virtuvės.“ - pasakoja restorano savininkas Eduardas Slipiko.

Šeimininkas pasakoja, jog kelis kartus pačiam teko lankytis Kinijoje, ypač didelį įspūdį paliko apsilankymai Pekino bei Guanghzou (miestelis Pietuose) restoranuose: „Pekino antį virėjas atveža, i špjausto bei sudeda ant lėkštės. Toks asmeninis aptarnavimas man labai patiko.“ Restorane siūloma paragauti kinietiško vyno: apelsinų, lyčių bei slyvų, o taip pat lyčių šampano.

Restorano interjeras ilgai brandintas, idėjas šeimininkai generavo patys, o dizainerė padėjo jas įgyvendinti: raudonmedžio baldai, suvenyrai bei paveikslai atvežti iš Kinijos. Patalpos dekoruotos įmantriais šviestuvais, marmuro stalviršiai bei originalus paauksuotas paveikslas iš Kinijos , menininko piešiniais dekoruotos sienos, antroje salėje įrengti du akvariumai – kuria prabangią ir jaukią atmosferą, vienijančią keletą stilių: klasikinį, bohemišką bei modernų.

Restorane - dvi salės: pirmojoje salėje gali susėsti iki 24 svečių, kitoje iki 40. Valgiaraštis gan platus, todėl net ir išrankiausias lankytojas išsirinks sau patinkantį patiekalą. Jeigu išsirinkti bus sunku, užsisakykite firminių „Drakono liepsnos“ salotų – jos ypač tinka tiems, kurie mėgsta valgyti aštriau. Traški antiena aštriame padaže ar jūros gėrybės ant karštos metalinės lėkštės – tikrai verti dėmesio. Meniu rasite ir tradicinių desertų: šilkinių ledų, obuolių, braškių, morkų meduje ir kitų skanumynų. Šiuos saldėsius ypač mėgsta vaikai, todėl šeimos su mažaisiais gali čia drąsiai užsukti.

Čia taip pat galima surengti pobūvį iki 20 žmonių, o furšetą iki 60. Tai patogios erdvės gimtadienių, jubiliejų šventimui. Taip pat čia galima per pietų pertrauką pamaitinti konferencijų, seminarų svečius. Būtinai apsilankykite naujame restorane „Drakono liepsna“, įsikūrusiame sostinėje, Jakšto g. 7. Tai jau antras restoranas, o šeimininkai džiaugiasi, kad šeimos verslas klesti.

Daugiau apie „Drakono liepsną“>>

Elena Germanovič
Restorano nuotraukos
Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną