Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Pagaliau turime tai, ko laukė visi gurmanai...

2017-04-25
Paskelbk savo straipsnį

...jūrų gėrybių bistro- vyninė Vilniuje! Taip, jūros gerybių bistro “Selfish”, kur austrės, midijos ir kitos gėrybės nėra tai, kam reikia laukti ypatingos progos ir puoštis išeigine suknele.  Kartais pristatant restoraną reikia gerai paieškoti jo “arkliukų”, o kartais restoraną geriausiai pristato lankytojų atsiliepimai: “Skaniausios midijos, kokias esu valgęs, be to porcija - didžiulė!“,  „So far geriausia vieta paskanauti jūros gėrybių! Midijos nerealios ;) superinė idėja midijų sekmadieniai“, „ Nauja mėgstamiausia vieta! Viskas tobula nuo a iki z! Būtinai grįšime!“. Koks bus Jūsų įvertinimas?

„Selfish“ siūlo patiekalus iš geriausios kokybės šviežių jūros produktų, tačiau kasdieninėje, paprastoje ir jaukioje atmosferoje. Kasdien šviežios midijos, paruoštos 7 skirtingais receptais, kokybiško tuno tartaras ir kepsniai, aštuonkojo patiekalai, jūrinės sraigės, Matjes silkės patiekalai ir užkandžiai, o svarbiausia - ne mažiau 5 rūšių austrės iš Airijos, Prancūzijos ir Olandijos Atlanto pakrančių!

Visi pagrindiniai jūros produktai kas savaitę ar net du kartus per savaitę atkeliausja tiesiai iš Olandijos, Prancūzijos, Ispanijos jūros gėrybių tiekėjų.

Bistro pasirūpina net veganais ir vegetarais, užsukusiems kartu su visavalgiais draugais jiems bus pagamintos kosminės grilyje keptų morkų salotos su topinambais, jūros šparagais, kedro riešutais, razinomis, alyvuogėmis ir balzamiko padažu. Kiekvieną savaitę bistro virtuvės komanda ruošia specialius meniu pasiūlymus!

Vyno lentynoje siūlomų vynų nerasite jokiose kitose vietose - vynai importuojami tiesiogiai iš vyndarių Italijoje ir Prancūzijoje. Be to, „Selfish“ atstovauja šampano namus Champagne M. Hostomme, todėl čia galite paragauti visą šių šampano namų paletę - nuo tradicinio iki išskirtinių šampanų – 5 vynuogių ar brandinto Atlanto vandenyne 60 metrų gylyje. Ar kada pusryčiavote austrėmis ir šampanu?