Netradicinės kulinarinės pramogos naujoje „Čiop Čiop“ studijoje

Netradicinės kulinarinės pramogos naujoje „Čiop Čiop“ studijoje

Prasidėjus pavasario/vasaros sezonui buvo pasiūlytas naujas pramogų portfelis: „Antra vestuvių diena“ jaunavedžiams ir „Ponai artišokai ir ofiso braškės“ bendradarbiams. „Kulinarinių vakarėlių ir kursų idėją, nutarėme praplėsti ir kviesti svečius į įvairių Pasaulio virtuvių kulinarinius vakarus. O „ANTRA VESTUVIŲ DIENA“ – tai pramogų kompleksas jaunavedžiams. Siūlome išsiskirti ir antrą dieną atšvęsti netradiciškai: surengti bbq vakarėlį draugams pačiame Vilniaus centre, ant stogo, padaryti savo kieme mini gatvės maisto festivalį ar prie upės pasigrilinti šviežios žuvies. O desertui - ant laužo paskrudinti šviežių zefyrų“, - komentavo

ČIOP ČIOP studijos vadovė Urtė Mikelevičiūtė. „OFISO BRAŠKĖS IR PONAI ARTIŠOKAI“ – pramogų paketas, skirtas svajonių komandai, kuri visą žiemą pražiemojo ofise ir dabar nori atnaujinti gerus santykius tarp kolegų bei smagiai praleisti laiką naujoje mūsų studijoje su didesne virtuve.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną