„Neringos“ restoranas - tradicijos, kokybė ir palankios kainos (Vilnius)

„Neringos“ restoranas - tradicijos, kokybė ir palankios kainos (Vilnius)

Be abejo, šis restoranas puikiai pažįstamas vilniečiams, kurie su malonumu užsuka ragauti tradiciniais tapusių patiekalų, kurių receptai nepakito per kelis dešimtmečius. Kalbiname restorano vadybininkę, Agnę Baradinskaitę.

„60-70 procentų mūsų svečių - pastovūs klientai. Apie vienus ar kitus patiekalus jie gan dažnai išreiškia savo nuomonę, pakomentuoja, pasiūlo ir taip padeda mums atnaujinti meniu. Į svečių norus mes žinoma atsižvelgiame, virtuvės šefas Darius Dobrovolskas, paruošia keletą patiekalo variantų, o mūsų kolektyvas išrenka geriausią. Restorane lankosi daug užsienio svečių – ypač pietų metu, kai pianistas skambina fortepijonu, sulaukiame teigiamų reakcijų, pasigirsta net plojimai. Išvydę jiems neįprastą autentišką aplinką dažniausiai jie maloniai nustemba, ragauja tradicinius lietuviškos virtuvės patiekalus, mėgaujasi alumi“, - pasakoja restorane dirbanti p. Baradinskaitė.

Paklausus kaip pasikeitė restoranų rinka ir kodėl žmonės vis sugrįžta į „Neringos“ restoraną, Agnė atsakė: „Šiais laikais dar labiau įsiklausome į svečių pageidavimus, sumažinome kai kurių patiekalų kainas, kurios tikrai nesikandžioja. Siūlome tiek lietuviškos, tiek europietiškos virtuvės patiekalus. Kiekvieną sezoną atnaujiname valgiaraštį, tačiau paliekame tradicinius patiekalus, kuriuos mūsų lankytojai ras visada. Daugeliui žmonių mūsų siūlomos kainos ir kokybės santykis priimtinas. Palaikome tradicijas, orientuojamės į patiekalų kokybę, gerą aptarnavimą. Stengiamės išlaikyti šių prioritetų stabilumą, kad mūsų svečiai visada žinotų, ką ras „Neringos“ restorane.“

Šiltojo sezono metu svečiams siūloma ragauti įvairių salotų, gaivesnės mocarelos ir pomidorų, su melionais bei žolelių užpilu. Be įprastų lietuviškų šaltibarščių, siūlome paskanauti gaivinančios daržovių sriubos „gaspačio“. Iš karštųjų patiekalų vasarą svečiai dažnai renkasi keptą upėtakį, patiekiamą su bulvių skiltelėmis bei karštomis daržovėmis. Vieni mėgiamiausių patiekalų – jautienos pipirinis kepsnys bei avienos nugarinės kepsneliai, pagardinti rozmarinais, patiekiami su morkų ir bulvių gratinu, baklažanų ir ožkos sūrio košele bei raudonojo vyno padažu. Svečiai žino, kad restorane „Neringa“ gali paskanauti tradicinių desertų ar vaikystę primenančios natūralios plaktos grietinėlės, paskanintos lazdyno riešutais ir šokoladu. Vertėtų paminėti ir „Neringos“ namų vyną – tai lengvas, itališkas vynas, patiekiamas 300 ir 500 ml tūrio grafinuose. Svečiai gali rinktis baltą ar raudoną, jis tinkamas prie įvairių patiekalų.

Restoranas siūlo ir išvežamųjų pobūvių paslaugą – tai ypač aktualu rengiant vestuves, gimtadienius ir kitas šventes sodybose ar gamtoje. Aptarnaujama iki 600 žmonių. Svečius aptarnaus profesionalus personalas. Jums beliks džiaugtis švente.

„Neringa“ maloniai kviečia rengti įvairius pobūvius, furšetus, švęsti vestuves, krikštynas, gimtadienius ir kitas išskirtines gyvenimo akimirkas. Siūlomas platus pobūvių valgiaraštis maloniai nustebins klientus.


Elena Germanovič
Nuotraukos: iš restorano „Neringa“ archyvo

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną