Nauji šiltojo sezono skoniai - Druskininkuose

Nauji šiltojo sezono skoniai - Druskininkuose

Maloniai kviečiame į LRVVKA prezentaciją „Nauji šiltojo sezono skoniai“, kuri vyks 2018 m. gegužės 13 d. 12 val. viešbučio „Grand SPA Lietuva“ restorane, V. Kudirkos g. 45, Druskininkuose.

Pasitinkant šiltąjį sezoną, virtuvės meistrai dalinasi šiuolaikinėmis patiekalų gamybos idėjomis ir pateikimo subtilybėmis, stalo puošybos variacijomis, rūpinasi kartu su Jumis svečių pasitikimu ir vaišėmis, kviesdami užuosti, pajusti, pasimėgauti išskirtiniais skoniais, sukuriant šventinę nuotaiką. Virtuvės meistrai dalinsis patarimais, ragausime gurmaniškus patiekalus bei pateiksime jų receptūras.

Gamins tarptautinių čempionatų dalyviai bei patyrę virtuvės šefai:

Liucija Makovska; Stanislav Kizenevič ir Gytis Beručka, Druskininkų sveikatinimo centras „Aqua“; Bernardas Anužis, restoranas „Onorė“; Tomas Mockūnas, viešbutis „Grand SPA Lietuva“; Ernestas Žitkauskas, restoranas „Amandus“; Snieguolė Žižienė, restoranas „Velvetti“;  Aida Matulevičiūtė, „HBH Vilnius“; Eduardas Radzivilovas, „Mažoji Ragainė“.

Pasitikimo gėrimus pristatys  Danila Blagoveščenskij, „Sangaida“ atstovas.

Renginį papuoš meniškai raižytu sūriu iš „Rokiškio sūrio“ produkcijos Vita Brūzgienė - pasaulio kulinarijos čempionato „IKA Culinary Olympics 2016“ sidabro medalio laimėtoja.

UAB „Baltic Larus“ pasiūlys šviežias triušienos dešreles, pasižyminčias maistingumu, minkštumu, dietinėmis savybėmis ir lengvu įsisavinimu. Tai puikus pasirinkimas vertinantiems sveikus produktus ir natūralų skonį.

UAB „Reaton“ pristatys melsvąją ilgauodegį menkę Hoki bei kalmarų čiulptuvų užkandį.

UAB „Mantinga“ – platų duonos, užkandžių ir šaldytų gaminių asortimentą kurianti kompanija. Pasiūlysime restoraninį patiekalą, prie žuvies derindami bandelę Schiocco su alyvuogėmis. Skanausime tamsias duoneles su saulėgrąžomis bei avižų ir moliūgų sėklomis, pasižyminčiomis turtingomis maistinėmis savybėmis.

UAB „Sanitex“, „Promo Cash&Carry/FoodService“ vasaros sezonui pasiūlys šviežią saidos filė bei mango desertinę pastą.

Mėgausimės AB „Vilniaus paukštynas“ siūlomais nekaloringais, greitai paruošiamais produktais bei sultingais vištienos sparneliais „Tulpėmis“.

„Unilever Food Solutions“ pasiūlys modernius ingredientus šiltojo sezono virtuvės patiekalams.

„Santa Maria“ akcentuos kokybiškus produktus, aplinkai draugiškoje pakuotėje. Patiekalus gardinsime sodo prieskoninėmis žolelėmis, Prancūzišku žolelių mišiniu.

„Farm Frites“ pristatys saldžiąsias bulvytes „Batat“ bei jau pamėgtą „Home Style“ produktų liniją.

„Melt Water“ pristatys ištirpusio ledo geriamąjį vandenį, išgautą iš artezinio gręžinio ir išgrynintą daugiapakopiu šaldymu bei tirpinimu.

Šalia Klaipėdos veikiančioje gamykloje inovatyviomis technologijomis kuriamas unikalus vanduo populiarus daugelyje pasaulio šalių.

UAB „Sangaida“ pristatys indų kolekciją, išsiskiriančia stilinga forma ir spalvomis bei pasiūlys „Dira“ mėlynių ir pasiflorų vaisių tyres.

Gaiviems desertams „Dansukker“ panaudosime aukščiausios rūšies cukraus gaminius.

UAB „Jokado projektai“ pabrėš individualaus įvaizdžio svarbą bei supažindins su jų teikiama šventinių dekoracijų nuoma.

UAB „Manjana“ pristatys efektyvią ir ekonomišką maistinės plėvelės, folijos, kepimo popieriaus dozavimo sistemą, kuri padeda išlaikyti tvarkingą ir švarią virtuvę, o maistą apsaugotą ir šviežią.

Bendra Lietuvos ir Vokietijos įmonė, UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“, turinti 25 metų patirtį, supažindins su maisto gamybos įrangos inovacija – „MKN“ analogų pasaulyje neturinčia keptuve su automatine plovimo sistema.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina!

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 30 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai. Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. nr. +370 615 67405

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną