Nauji patiekalai viešbutyje - restorane "Sfinksas"

Nauji patiekalai viešbutyje - restorane "Sfinksas"

Gaivios salotos su šalto rūkymo lašiša ir lęšiais

"Iceberg" salotos, "Rucola", burokėlių lapai, šalto rūkymo lašiša, lęšiai. Patiekiama su saldžiarūgščiu padažu.

Pikantiškos salotos su ožkos sūriu
Salotos "Rucola", burokėlių lapai, apelsinai, burokėliai ir ožkos sūris. Pateikiama su balzamiko actu.

Ėrienos kepsnys
Ėrienos šonkauliukai pateikiami su meduje troškintomis daržovėmis ir bulvių piure pagardintomis garstyčiomis.

Ant grotelių keptas kalakutas su citrusine salsa
Kalakuto file, patiekiama su bulvių piure ir egzotiškomis salotomis

Ant grotelių kepta vištiena balto vyno padaže
Vištienos file kepta ant grotelių. Pateikiama su apketa bulvių piure, šviežiomis salotomis, saldžiarūgščiu padažu.

Lauksime  Jūsų atvykstant!!!

Viešbutis – restoranas “Sfinksas" – Aukštaičių g. 55 / V. Kudirkos 19A

Staliukų rezervacija: Mob.+370 655 95526, Tel: +370 37 301982
E-mail: info@sfinksas.lt  , Skype: hotelsfinksas
Daugiau informacijos: http://www.sfinksas.lt

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną