Naujasis rudens-žiemos sezono ir žvėrienos meniu prancūziškajame "Verres en Vers" restorane

Naujasis rudens-žiemos sezono ir žvėrienos meniu prancūziškajame "Verres en Vers" restorane

Rudens - Žiemos sezono a la carte meniu galite parsisiųsti čia >>>

Meniu raide N pažymėti nauji, šio sezono, patiekalai. Nepažymėti patiekalai – tai restorano tradiciniai, firminiai patiekalai, jau spėję tapti restorano vizitine kortele. Įdomu, jog pačiais populiariausiais patiekalais jau daug sezonų išlieka austrės (Fin de Claire rūšies), jautienos antrekotas su café de paris sviestu ir crème brulee (saldus kiaušinių kremas su karamelės plutele).

Visą lapkričio mėnesį restorane galioja ir specialusis žvėrienos meniu, jį galite atsisiųsti paspaudę nuorodą >>>

Vinco Alesiaus nuotraukos

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną