Naujas žurnalo „Restoranų verslas“ numeris!

Naujas žurnalo „Restoranų verslas“ numeris!

Artėjant vasarai, dauguma maitinimo ir pramogų įstaigų pakeičia savo darbo ritmą. Pajūryje ar užmiesčio restoranuose lankytojų pagausėja, todėl padaugėja tiek darbo, tiek rūpesčių. Miestuose įsikūrusios maitinimo ir pramogų įstaigos vasaros metu sulaukia mažiau lankytojų, tad vasara – pats tinkamiausias metas remontui, atnaujinimui.

Naujienų bei idėjų ieškokite ir žurnale „Restoranų verslas“. Pristigusiems minčių siūlome apsilankyti tarptautinėse parodose, kurių sąrašą pateikiame kiekviename žurnalo numeryje.

Planuojantiems didesnes permainas ar kuriantiems naujus verslo planus pramogų, turizmo ar apgyvendinimo srityje, siūlome pasidomėti galimybe gauti ES struktūrinių fondų paramą – apie jau jau paskelbtus kvietimus teikti paraiškas informuojame žurnale. Pasinaudojus Europos parama, galima renovuoti bei verslui pritaikyti net ir senovinį pastatą – puikūs pavyzdžiai pateikiami straipsnyje, kuriame pasakojama apie vandens ir vėjo malūnuose įkurtus restoranus.

Vasaros metu padaugėja įvairių pobūvių užsakymų, tad patariame, kaip surengti pobūvį lauke. Puiki galimybė pasitreniruoti lauke gaminti kepsnius – pasinaudoti LBKA kvietimu gegužės pabaigoje sudalyvauti „Atvirame Lietuvos grilio čempionate“, vyksiančiame Druskininkų miesto šventės metu.

Pasaulyje vis madingesni ir paklausesni ekologiški produktai, tad skaitytojams siūlome straipsnį apie ekologiškus vynus, kuriems pranašaujama puiki ateitis.

Žurnalo bendraautorius Laimonas Kubilius toliau dalina patarimus kavos barmenams – šį kartą pasakoja, kaip paruošti kavos gėrimus (Specialty coffee).

Virėjus turėtų sudominti straipsnis apie ungurį – ir Lietuvoje augančią ypatingą žuvį, iš kurios paruoštas patiekalas gali nustebinti kiekvieno restorano lankytojus.

Restoranų ir viešbučių savininkams turėtų būti aktuali toliau tęsiama rubrika apie prekių ženklų registravimą, apskaitos sistemų naujovės.

Pasigendate „Restoranų versle“ jums aktualių temų, norite pasidalinti patirtimi ar nerandate atsakymo į Jums rūpinti klausimą? Rašykite mums elektroninį laišką arba skambinkite į redakciją ir mes pasistengsime Jums padėti.
Sėkmingos artėjančios vasaros!


„Restoranų verslo“ Nr. 2/2008 (24) turinys >> 


Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ Jus pasiektų laiku ir patogiai – tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsiprenumeruoti!

Užsiprenumeruokite leidinį „Restoranų verslas“ ir kartu su juo dovanų gausite tris Meniu.lt leidinius – „Pasaulio virtuvės“, „Meniu kelyje“ ir „Pobūvių gidas“. Šie specializuoti, informacinio pobūdžio teminiai leidiniai bus naudingi ne tik Jūsų klientams, bet ir restoranų ir viešbučių versle dirbantiems žmonėms, įmonėms.
Prenumeratos kaina už artimiausių šešių leidinio numerių siuntimą yra 34,00 Lt (papildomai gausite leidinius „Pasaulio virtuvės“, „Meniu kelyje“ ir „Pobūvių gidas“).

Prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale ( http://kuponas.meniu.lt ).
Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai.
Prenumeruoti galite nuo bet kurio numerio!
Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt

Iškilus klausimų, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ redakcijas – Kaune telefonu (8 37) 705627, arba Vilniuje telefonu (8 5) 2735919 bei elektroniniu paštu: prenumerata@meniu.lt.

Nuoširdžiai Jūsų,
„Restoranų verslo“ ir Meniu.lt kolektyvas

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną