Naujas žurnalo „Restoranų verslas“ numeris!

Naujas žurnalo „Restoranų verslas“ numeris!

Jau pasirodė 25-tas žurnalo „Restoranų verslas“ numeris. Tikimės, kad šią vasarą rasite laiko ne tik atostogoms, bet ir mūsų žurnalui. Jame skaitytojai – restoranų ir viešbučių rinkos atstovai – turėtų rasti naujų idėjų verslui, susipažinti su rinkos aktualijomis ir naujovėmis.

Mūsų kolektyvas vasarą pradėjo linksmai – dalyvavome „Atvirame Lietuvos grilio čempionate“. Pirkom ir derinom produktus, kūrėme receptūras, ant grotelių kepėm kepsnius, stengėmės įtikti degustatoriams. Taigi savo kailiu patyrėme dažno restorano darbuotojo kasdienybę. Plačiau apie tai – šio žurnalo puslapiuose.

Ieškantiems naujų idėjų verslui ar tiesiog mėgstantiems aplankyti restoranus užsienio šalyse siūlome paskaityti straipsnį apie populiariausius žuvies restoranus Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje ir Rusijoje. Lietuvoje žuvies restoranų yra vos keli, taigi tai yra puiki ir vis dar neišnaudota niša maitinimo srityje.

Interjero ir eksterjero temos straipsnyje „Akmuo ant akmens“ autorius gilinasi į Lietuvoje populiarų lauko akmenų panaudojimą restorano apipavidalinime. Natūralūs arba tašyti lauko rieduliai naudojami ir sienų mūrijimui, ir aplinkos puošimui. Be to, tai vietinė nebrangi ir ekologiška žaliava.

Barmenams aktualus žurnalo bendraautoriaus Laimono Kubiliaus straipsnis apie profesionalius kavos malūnus, jų reguliavimą ir priežiūrą.

Virėjams siūlome paskaityti straipsnį apie lietuvišką žvėrieną ir laukinių paukščių mėsą, jos panaudojimo niuansus. Taip pat ne tik virėjams labai aktualūs VMVT patarimai apie maisto produktų pirkimą ir maisto ruošimą vasaros metu.

Restoranų ir viešbučių vadovams pristatome apskaitos sistemų naujoves. Patentinė patikėtinė N. Mickevičienė toliau konsultuoja apie prekių ženklų registravimą. Apie permainas nekilnojamojo turto rinkoje mintimis dalinasi šio verslo atstovai.

Pasigendate „Restoranų versle“ jums aktualių temų, norite pasidalinti patirtimi ar nerandate atsakymo į Jums rūpinti klausimą? Rašykite mums ir mes pasistengsime Jums padėti.


„Restoranų verslo“ Nr. 3/2008 (25) turinys >>


Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ Jus pasiektų laiku ir patogiai – tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsiprenumeruoti!

Užsiprenumeruokite leidinį „Restoranų verslas“ ir kartu su juo dovanų gausite tris Meniu.lt leidinius – „Pasaulio virtuvės“, „Meniu kelyje“ ir „Pobūvių gidas“. Šie specializuoti, informacinio pobūdžio teminiai leidiniai bus naudingi ne tik Jūsų klientams, bet ir restoranų ir viešbučių versle dirbantiems žmonėms, įmonėms.
Prenumeratos kaina už artimiausių šešių leidinio numerių siuntimą yra 34,00 Lt (papildomai gausite leidinius „Pasaulio virtuvės“, „Meniu kelyje“ ir „Pobūvių gidas“).

Prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale (http://kuponas.meniu.lt).
Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai.
Prenumeruoti galite nuo bet kurio numerio!
Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt

Iškilus klausimų, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ redakcijas – Kaune telefonu (8 37) 705627, arba Vilniuje telefonu (8 5) 2735919 bei elektroniniu paštu: prenumerata@meniu.lt.

Nuoširdžiai Jūsų,
„Restoranų verslo“ ir Meniu.lt kolektyvas

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną