Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Naujas restoranas Vilniuje - įvertinkite

2014-02-06
Paskelbk savo straipsnį
Daug kam kylą klausimas dėl pavadinimo: kodėl būtent „EDO Grill"? EDO- tai istorinis žvejų kaimelis Japonijos rytuose. XVIa Ede buvo vos keli šimtai apgriuvusių namų - valstiečių ir žvejų lūšnelių. Šis šimtus metų niekieno nežinomas kaimas tapo ne tik Japonijos sostine Tokijumi. Bet didžiausią įspūdį daro šio miestelio dvasia - gebėjimas perimti visa, kas nauja, - ypač idėjas iš užsienio - ir mokėjimas bei ryžtas žengti į priekį, nepaisant žemės drebėjimų, užsitęsusio ekonomikos nuosmukio ir sunkumų, kuriuos sukelia gyventojų perteklius. Su šia idėja buvo atidaromas restoranas: perimti viską, kas nauja, ir sujungti su tradicijomis bei gilia praktika gaminamais patiekalais.

Interjeras
Restorano interjeras yra futuristinio stiliaus, kuris parengtas pagal Zaha Hadid braižą, leis patekti į „rėmus" ir tradicijas neįspraustą interjerą. Interjeras išsiskiria netradicinėmis spalvomis bei įspūdinga šviesų harmonija. Visi baldai yra maksimaliai funkcionalūs, idealių ir glotnių geometrinių proporcijų, ypatingas dėmesys skiriamas apšvietimui: dominuoja LED apšvietimas, taip pat neoninių lempų deriniai.

Maistas ruoštas ant gyvos ugnies
Bene svarbiausios interjero ir virtuvės detalės yra du ugnimi alsuojantys griliai. Vienas iš jų žinomas amerikietiškas, keramikinis „Big green egg", kuris padeda puikiai iškepti kalakutieną, kumpį, avieną, vištieną, šonkaulius ar kitus kepsnius, suteikdamas jiems aromatingą medžio dūmų skonį.

„EDO Grill" meniu
Tai tradiciniai europietiški patiekalai, kurie atitinka kiekvieno kliento skonį: pradedant salotomis ir baigiant gurmaniškais patiekalais kaip jautienos steikas. Šiame restorane galima ne tik gurmaniškai pavakarieniauti, pavalgyti su draugais, ar pabūti su šeima, bet ir darbo petraukos metu sočiai suvalgyti dienos pietus, kurie kiekvieną dieną skiriasi.Meniu nuolat keičiamas, kad atspindėtų kiekvieno sezono galimybes. Bene svarbiausias mūsų restorano tikslas – tai tik šviežias, ekologiškas maistas, kuris leis klientui įsimintinai ir su malonumu pavalgyti.

Pobūviai
Restorane galima rengti ne tik oficialius priėminus, šeimyninius pietus/vakarienes, banketus, furšetus ar gedulingus pietus, bet ir ištaigingas vestuves ar gimtadienius. Salėje telpa iki 70 žmonių, o renginių metu iki 90. Taip pat rengiame konferencijas. Prezentacijų demonstravimui, konferencijų metu veikia didžiulis projektorius. Turime atskirus meniu vaikams, kurie atitiks kiekvieno išdykelio poreikius. Taip pat atskiri meniu banketams – furšetams, gedulingiems pietus bei konferencijoms.
Kainos svyruoja įvairiai: banketų- furšetų metu žmogui kainos svyruoja nuo 100 Lt ir daugiau. Konferencijoms - nuo 35 Lt/ asm ir daugiau. Gedulingi pietūs - 45 Lt/asm.

Netradiciniame ir jaukiame restone laukiame klientų, kurie vertina kokybišką maistą, jaukią aplinką bei malonų aptarnavimą.