Naujas „perlas“ Kauno Senamiestyje

Naujas „perlas“ Kauno Senamiestyje
Prieš kurį laiką šiose patalpose veikė konjako parduotuvė, tačiau nepavykus prisitaikyti prie kintančių verslo sąlygų jie užleido vietą jaunam ir veržliam „Sambario“ kolektyvui. „Planavome duris atverti ankščiau, tačiau interjero dizaino darbai užtruko ilgiau nei planavome. Prie kiekvienos detalės buvo kruopščiai dirbama, baro interjerą kūrė puiki menininkų komanda, todėl viskas gavosi taip, kaip ir siekėme. Nenorėjome blizgėti prabanga, atvirkščiai, norėjome sukurti jaukią ir šiltą aplinką. Stebint pirmuosius lankytojus manome, kad mums tai pavyko“, - savo mintimis dalinosi baro savininkas Vytautas Mickūnas.

Kaip kilo „Sambario“ pavadinimas? Tai senovės lietuvių šventės sinonimas. Šventės, kurioje susirinkdavo visi artimiausi draugai ir bendraminčiai, linksmai leisdavo laiką bendraudami, šokdami ir dainuodami. „Toks pavadinimas mums iškart prigijo, nes kurdami baro interjerą, rinkdami muziką, galvojome apie lankytojus ir jų draugus, stengėmės suformuoti tinkamą aplinką bendravimui ir neįpareigojančiam laiko praleidimui. Čia nebus trankios muzikos ir piktų apsauginių, pretenduojame tapti draugiškiausiu Kauno baru, turinčiu ne klientus, o gausų draugų ratą. „Sambaris“ turi draugų sieną, kurioje puikuosis apsilankiusiųjų nuotraukos, bus renkamas mėnesio „Sambarietis“, kuris kas mėnesį galės džiaugtis jam teikiamomis privilegijomis“, -komentavo baro direktorė Jolita Briedė. 

Paklausus, atidarymo šventėje dalyvavusio Arvydo Sabonio nuomonės apie Vilniaus gatvę papuošusį naują barą, jis atsakė, jog džiaugiasi, kad Kauno miesto Senamiestį papildė dar viena jauki vieta. Pasak jo, užsienyje tokie maži ir jaukūs barai yra populiarūs ir labai mėgstami lankytojų, tad neabejotina, kad ir „Sambaris“ turės gausų lankytojų ratą.

Šiokiadieniais baras dirbs nuo 14 val. iki vidurnakčio, savaitgaliais iki 2 valandų ryto. Šios vietos veidu taps akustiniai ir šiuolaikinės muzikos vakarai, lankytojų šypsenos bei gera nuotaika.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną