Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Naujas „inTilsit" valgiaraštis - šviežias maistas ir aistra gamybai

2011-10-08
Paskelbk savo straipsnį

Įsibėgėjantis ruduo dar vis dosniai žarsto šiltus spindulius, soduose jau surinkome šviežutėles gėrybes ir pamažu ruošiamės ilgėjantiems vakarams. Prisiminsime nuoširdžius pokalbius ir jaukius vakarus prie vyno taurės su draugais, geras knygas.

Kaip pasakė garsusis Džordžas Bernardas Šo, pasistenkime gauti tai, ką mėgstame, antraip teks pamėgti tai, ką gauname. Pristatome Jums naują mūsų restorano koncepsiją – meilė šviežiam maistui, paruoštam su aistra ir užsidegimu, išmanant savo darbą, neįspraudžiant savęs į rėmus, tikint, kad netgi mūsų tradicinė silkutė gali elegantiškai atrodyti Jūsų lėkštėje ir kelti begalinį norą paragauti.

Keičiantis poreikiams naujų patiekalų siūlome vegetarams ir žaliojo maisto (raw food) mėgėjams – gomurį tikrai pamalonins burokėlių ravioli su riešutų sūriu, cukinijų lazanija su pomidorais ar žalieji kokteiliai, kuriuose gausu vitamaminų ir maistingųjų medžiagų. Mėgstantiems save palepinti pasiūlysime trintos daržovių sriubos, pagardintos baltojo vyno putėsiais ir deginto česnako dulkėmis, jūros šukučių, paruoštų pagal specialų šefo receptuką,sultingas jautienos salotas pagardintas šiltu raudonojo vyno ir aviečių padažu, traškią anties krūtinėlę apšlakstytą kavos padažu, vištienos kumpelius keptus krosnyje, paskanintus voveraitėmis ir ypatingu grietinėlės padažu.

Gyvenimui pasaldinti rekomenduosime šefo persikus, keptus ant grotelių su šilkiniu mascarpones sūrio kermu ir trintomis avietėmis, šokoladinį brown‘io pyragaitį aplietą pikantišku šiltu vyšnių ir čili pipiriukų pagardu... Ir tai tik maža dalelė to, ką surasite mūsų naująjame valgiaraštyje!

Valgiaraštį keisime po truputi, todėl nuolat atrasite kažką naujo… ir kviečiame išmėginti naujienų vėjus visiškai pasikeitusiame valgiaraštyje.