Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Naujas ekscentriškas Tado Karoso akibrokštas (Vilnius)

2009-02-06
Paskelbk savo straipsnį

Šitokio „chaoso“ Lietuvoje dar neteko matyti, bet pjuvenų kvapas ir laisvai besiliejantis vynas man patiko. Apkalbų, intrigų ir absoliutaus atsipalaidavimo vieta. Čia laisvė – didžiausia vertybė, kaip kokioj ispaniškoj tavernoj. Sostinėje sklando kalbos, kad tokią vietą atidaryti sau leido akibrokštais pagarsėjęs verslininkas Tadas Karosas.

Sostinėje nebuvo vietos, kurioje būtų galima, pavyzdžiui, mėgautis vynu ir gliaudyti riešutus nesukant sau galvos dėl kažkur nukritusių kevalų. Spjovęs ant nusistovėjusių normų T. Karosas nusprendė, kad tokia vieta būtina ir atidarė vyninę „Grand Pub & Wine“, kurioje galima ne tik vaišintis vynu ar smagiai paliežuvauti, bet ir jaustis beveik kaip namie.

Baisu buvo, bet kyštelėjau savo smailią nosį į laisvalaikio centre GCW esančią vyno zoną, kurioje septynias dienas per savaitę galima gurkšnoti vynelį už protingą kainą. Nepasigailėjau. Neįtikėtina, bet už butelį savaitės vyno sumokėjau vos 19 litų!

Be to, paaiškėjo, kad kiekvieną penktadienį nuo 22 iki 2 valandos ryto naujojoje tavernoje galima ir klubus pagal lengvą šokių muziką pajudinti. Nuolatiniai lankytojai tvirtina, kad klausantis jos atsiskleidžia visos vyno natos. Žodžiu, „Grand Pub & Wine“ svarbiausia – laisvė, o visus čia atėjusius maloniai užvaldo vynas. Visai kaip ispaniškoj tavernoj.

GCW informacija