Naujas, 32-asis žurnalo „Restoranų verslas“ numeris

 Naujas, 32-asis žurnalo „Restoranų verslas“ numeris

Prasideda naujieji 2010- ieji metai. Nors praėjusieji metai daugeliui nebuvo patys geriausi, tačiau jeigu Jūsų verslas vis dar veikia šią akimirką – Jūs jau laimėjote, nes įrodėte, kad galite sėkmingai dirbti maitinimo versle. Nauji metai visada palieka užnugaryje senuosius   su savo bėdomis ir skatina imtis naujų planų, įgyvendinti naujas idėjas. Siaučiant ekonominei krizei nuošalyje nelikome ir mes, žinoma ne savo noru. Visgi džiaugiamės atšventę jau 7 –ąjį Meniu.lt portalo gimtadienį ir nenustojome leisti „Restoranų verslo“ nors 2009 metais vietoje įprastų šešių numerių per metus išleidome keturis. Tiek pat ketiname išleisti ir 2010 metais, tačiau stengsimės jį padaryti dar įdomesnį, storesnį, gražesnį ir visomis kitomis prasmėmis geresnį. 

Kad šie pažadai neatrodytų iš piršto laužti tai pradedame daryti dar nuo šio „Restoranų verslo“numerio, kuriame siūlome paskaityti įdomių ir naudingų straipsnių. Tradiciškai apžvelgėme naujas maitinimo ir apgyvendinimo įstaigas ir labai džiaugiamės matydami jog noras atsidaryti vis naujų įstaigų neišblėso net ir sunkmečio laikotarpyje. Priešingai – sunkmetis išskiria tikrąsias maitinimo įstaigas, kurios ypač stengiasi nustebinti savo klientus gerų aptarnavimų, jaukia aplinka, neišpūstomis kainomis. Kiekviena naują įstaiga stengiasi pateikti kažko naujo, dar nematyto Lietuvoje. Šiai idėjai akli nelikome ir mes – apžvelgėme įdomiausias, populiariausias arbatos namų koncepcijos Europoje, nes manome, kad ši mada jau įsitvirtinusi Europoje netrukus atkeliaus ir į Lietuvą. Nors mūsų šalyje dabar „ant bangos“ yra kavos barai, tačiau ir Europoje jie buvo ir vis dar yra populiarūs kol eilė atėjo ir arbatos namas. Kita nauja koncepcija gali būti susijusi ir su Lietuvos dvarais nors jie „Restoranų versle“ ir aprašomi per interjero prizmę. Lietuvoje vis daugiau yra rekonstruojami primiršti ir apleisti dvarai, kurių pritaikymas šventėms, konferencijoms, paskaitoms gali įkvėpti juos naujam gyvenimui. Čia pat žvilgsnį nukreipėme į prašmatniausius 2009 metų pasaulio viešbučius, kad pažiūrėtume kokie buvo šie metai pasaulyje. Tai mūsų pradėta plėtoti „Įdomybių“ rubrika, kuria sekančiuose numeriuose ketiname praplėsti. Prie įdomybių galime priskirti ir „Patarimus restorano vadovui“, kurie padės atskleis kai kam visai net nepastebimas priežastis dėl kurių jų verslas galėjo „strigti“.

Linkime naujaisiais tigro metais sėkmingai tęsti senus pradėtus darbus ir dar sėkmingiau įgyvendinti naujas idėjas!


Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ Jus pasiektų laiku ir patogiai – tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsiprenumeruoti!

Prenumeratos kaina už artimiausių šešis leidinio numerius yra 48,00 Lt.

Prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale (http://kuponas.meniu.lt).
Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai.
Prenumeruoti galite nuo bet kurio numerio!
Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt

Iškilus klausimų, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ redakciją Vilniuje telefonu (8 5) 2735919 bei elektroniniu paštu: prenumerata@meniu.lt .


Nuoširdžiai Jūsų,
„Restoranų verslo“ ir Meniu.lt kolektyvas

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną