Naujas, 31-asis žurnalo „Restoranų verslas“ numeris

Naujas, 31-asis žurnalo „Restoranų verslas“ numeris

Jau turbūt daugeliui pabodo kasdienės kalbos apie sunkiąją krizę, apie neatsakingus politikus ir verslą žlugdančius mokesčius. Tokia jau lietuvių tauta: jei tik yra progos padejuoti – dejuojame, jei galime kažką apkaltinti dėl nesėkmių – kaltiname. O mes siūlome į ateitį žvelgti optimistiškai, sunkumus įveikti kūrybišku darbu ir taip kažkuo nauju nudžiuginti lankytoją.

Siūlome naujų idėjų pasisemti šiame žurnalo „Restoranų verslas“ numeryje. Juk kartais reikia tiek nedaug, tiesiog geros idėjos ir tinkamo jos įgyvendinimo, kad į savo maitinimo įstaigas pritraukti naujų lankytojų, ar kažkuo nauju nustebinti kasdienį svečią. Nuo ko pradėti? Na kad ir atnaujinant savo valgiaraštį – ne tik asortimentą, bet ir jo dizainą. Juk taikliai parinkus valgiaraščio stilių ir patiekalų pavadinimus, nesunku juos įsiūlyti išalkusiam lankytojui. Kokių klaidų nedaryti, rasite šio žurnalo straipsnyje apie valgiaraščių dizainą. Naujus patiekalus sukurti taip pat nesunku, ypač rudenį, kai tiekėjai siūlo šviežių grybų ar ūkio gėrybių. Kodėl gi dienos pietų patiekalo nepateikus kasdien vis su kitokių grybų padažu? O gal gausiai šiemet užderėjusias bulves siūlyti su keliais skirtingų prieskoninių žolelių sviesto rutulėliais? Čia tik keletas patarimų, susijusių su šio žurnalo straipsniais, kuriuos drąsiai galite panaudoti savo virtuvėje ir taip paįvairinti valgiaraštį. Na o jei jūsų pasirinkta verslo koncepcija nepasiteisina, gal verta „nuomotis“ verslo idėjas iš labiau patyrusių? Apie tai galvojantiems pravers straipsnis apie franšizės verslo modelį. O štai žymiausias Vengrijos vyndarys kadaise metė darbą restorane ir įsteigė nuosavą vynuogyną. Turbūt yra ir lietuvių, svajojančių apie tokį savo likimą – o kodėl gi ne, juk klimatas šiltėja, o vynui tinkamos vynuogės auga ne tik Kanadoje, bet ir Latvijoje... O kol neturime Lietuvoje gaminamo vynuogių vyno, galime lankytojus pradžiuginti jiems siūlydami įdomius vietinius produktus – ekologišką jautieną, ožkos sūrius, virtus vėžius ar tolimam kaime išvirtą alų.

Linkime, kad nepritrūktų idėjų ir energijos svetingumo versle!

Žurnalo „Restoranų verslas“ nr. 3/2009 (31) turinys>>

Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ Jus pasiektų laiku ir patogiai – tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsiprenumeruoti!

Prenumeratos kaina už artimiausių šešis leidinio numerius yra 48,00 Lt.

Prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale (http://kuponas.meniu.lt)
Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai.
Prenumeruoti galite nuo bet kurio numerio!
Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt

Iškilus klausimų, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ redakciją Vilniuje telefonu (8 5) 2735919 bei elektroniniu paštu: prenumerata@meniu.lt .

Nuoširdžiai Jūsų,
„Restoranų verslo“ ir Meniu.lt kolektyvas

 

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną