Naujame Esse šefo meniu - sezoninė virtuvė, 16 valandų gaminta mėsa, ekologinio ūkio produktai

Naujame Esse šefo meniu - sezoninė virtuvė, 16 valandų gaminta mėsa, ekologinio ūkio produktai

Naujasis meniu

Šalti užkandžiai

  • Moliūgų  karpačas su sniego krabų mėsa ir miso padažu
  • Lašišos ir jūrų šukučių karpačas su kedrinėmis pinijomis, kaparėliais ir juodojo pesto  padažu

Sriuba

  • Moliūgų sriuba su kokosų pienu ir sniego  krabų mėsa

Karšti patiekalai

  • Aštuonkojis, keptas ant grotelių, patiekiamas su prancūziškomis bulvytėmis, keptais vyšniniais pomidorais, briuselio kopūstais ir chorizo dešra
  • Veršienos žandai, gaminti žemoje temperatūroje (55 C, 16 val.), su bulvių tyre, mažomis romaninėmis salotomis  ir Porto  padažu
  • Veršiena, gaminta žemoje temperatūroje (55 C, 2 val.),  su moliūgu, kukurūzų polenta ir garstyčių-šafrano  padažu

Desertas

  • Kriaušė, virta raudonajame vyne,  patiekiama su saldžiaisiais  trupiniais, šokoladu  ir vyno glazūra

Ekologinio ūkio žolelių arbatos:

  • Mėtų, čiobrelio ir kitų žolelių naminės arbatos

Prie visų patiekalų parinksime Jums tinkamą vyną. Aukštos kokybės, puikūs  vynai į restoraną „Esse“ atkeliauja tiesiai iš vyno ūkių

Staliukų rezervacija:
Tel. +370 686 00488, +3705210 2511 arba el.paštu: info@esse.lt


Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną