„Monin Cucumber“ agurkų sirupas

„Monin Cucumber“ agurkų sirupas

Ar žinote, ką reiškia posakis „ramus, kaip agurkas“? Jis reiškia sugebėjimą išlikti ramiu ir atsipalaidavusiu bet kokioje situacijoje. Ir tai ne tik sentencija. Tuo galite įsitikinti, paragavę „Monin Cucumber“ sirupo.

Ragaudami gėrimus, pagardintus „Monin Cucumber“ sirupu, pajusite gaivumą ir natūralumą. Nieko nuostabaus, nes šis „Monin“ sirupas buvo sukurtas, atsižvelgiant į naujausias pasaulines natūralumo, sveikatingumo ir sveiko kūno tendencijas.

Agurkai yra mėgstama daržovė daugelyje pasaulio šalių, jų sultys taip pat labai skanios ir populiarios. Visgi agurkų sultys savo skonį ir naudingąsias savybes išlaiko pakankamai trumpai, todėl profesionalai sugaišta daug laiko ir įdeda daug pastangų, siekdami išlaikyti jas šviežias kuo ilgiau.

„Monin Cucumber“ agurkų sirupas padės profesionalams sutaupyti laiko, kuris sugaištamas, bandant kuo ilgiau išlaikyti tikrąjį agurkų sulčių skonį ir savybes. Tai puiki priemonė, padėsianti neatsilikti nuo tarp kokteilių gamintojų populiarėjančių tendencijų ruošiant gėrimus naudoti daržoves ir jų sultis.

„Monin Cucumber“ – ryškios ir gaivios žalios spalvos, sodraus ir pikantiško, subtiliai rūgštoko skonio sirupas. Šis sirupas puikiai tinka pagardinti šaltą arbatą, martinį, sodos ir kitus gėrimus.


Keli receptai su „Monin Cucumber“ sirupu:


Alkoholiniai kokteiliai


„Tikroji žalia“

30 ml „Monin Cucumber“ sirupo; 40 ml lengvo romo; limonado; pusė kivio.

Sutrinkite kivį su „Monin Cucumber“ sirupu. Įdėkite grūsto ledo, įpilkite romo. Supilkite limonadą.


„Tztaziki Martini“

25 ml „Monin Cucumber“ sirupo; 10 ml „Monin Green Apple“ likerio; 30 ml degtinės; 20 ml šviežios grietinėlės.

Suplakite visas gėrimo sudedamąsias dalis ir patiekite martinio taurėje.


„Augalinis kokteilis“

25 ml „Monin Cucumber“ sirupo; 15 ml „Monin Matcha Green Tee“ sirupo; 40 ml džino; 60 ml šaltos arbatos.

Pridėkite į aukštą stiklinę ledo ir supilkite visas gėrimo sudedamąsias dalis.


„Agurkinis malonumas“

10 ml „Monin Cucumber“ sirupo; 20 ml „Monin Triple Sec Curacao“ likerio; 10 ml „Monin Rantcho“; 40 ml džino; ketvirtadalis agurko.

Plaktuvo dugne sutrinkite agurką su sirupu. Sudėkite kitas gėrimo sudedamąsias dalis ir ledo kubelius. Švelniai suplakite ir patiekite martinio taurėje. Papuoškite mėtos lapeliu.


„Agurkų ir obuolių mojito“

10 ml „Monin Cucumber“ sirupo; 10 ml „Monin Gren apple“ sirupo; 40 ml baltojo romo; trys riekelės žaliosios citrinos; 7-8 mėtų lapeliai; sodos vanduo.

Sutrinkite žaliąsias citrinas su sirupu. Supilkite romą. Pripilkite sodos vandens ir papuoškite mėtų lapeliais.


Nealkoholiniai kokteiliai


„Tropinė žalioji colada“

20 ml „Monin Cucumber“ sirupo; 10 ml „Monin Kivi“ sirupo; 90 ml ananasų sulčių; 60 ml pieno.

Suplakite visas gėrimo sudedamąsias dalis ir supilkite į aukštą stiklinę, pripildytą ledo kubelių.


„Žaliasis puodelis“

35 ml „Monin Cucumber“ sirupo; 5 ml „Monin Ginger“ sirupo; 10 ml citrinų sulčių.

Supilkite gėrimo sudedamąsias dalis į aukštą stiklinę, pripildytą ledo kubelių. Užpilkite sodos vandens.


„Kodėl ne...“

25 ml „Monin Cucumber“ sirupo; 10 ml „Monin Lime“ sirupo; 80 ml spanguolių sulčių; 80 ml sodos vandens.

Supilkite gėrimo sudedamąsias dalis į aukštą stiklinę, pripildytą ledo kubelių.


„Šviežia, aštru, švelnu“

30 ml „Monin Cucumber“ sirupo; 125 g jogurto; 0,5 g česnakinių miltelių; 0,5 g druskos; kelių griežinėlių agurko.

Sumaišykite visas gėrimo sudedamąsias dalis. Papuoškite svogūno laiškais ir krapais.


Šalta agurkų ir obuolių arbata

20 ml „Monin Cucumber“ sirupo; 10 ml „Monin Green apple“ sirupo; 60 ml obuolių sulčių; 120 ml jazminų arbatos.

Supilkite gėrimo sudedamąsias dalis į aukštą stiklinę, pripildytą ledo kubelių. Užpilkite šaltos jazminų arbatos.


UAB „Sangaida“ informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną